Védelmező piros angyal üveg medálos kulcstartó

Védelmező piros angyal üveg medálos kulcstartó

Védelmező piros angyal üveg medálos kulcstartó

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Védelmező piros angyal üveg medálos kulcstartó - termékleírás

Varázsolj mosolyt egy Védelmező piros angyal kulcstartóval! Tökéletes ajándékötlet családtagjaid, barátaid, kollégáid vagy vendégeid részére, de miért ne lephetnéd meg vele akár magadat is?!

A piros szín erőt és szenvedélyt sugároz, de számos kultúrában a védelem jelképe is. Magyarországon a népi hiedelem szerint a piros szalag megóv az ártalmaktól. A kínai kultúrában jelentős szerepet kap ez a védelmező szín például Újévkor, legyen szó ruhákról, dekorációról vagy ajándékokról. Indiában hagyományosan azért piros színű az esküvői ruha, mert a boldogságot és a védelmet szimbolizálja.

A piros üveg angyalos kulcstartók önálló apró ajándékként, vagy egy meglepetés kiegészítőjeként is megállják a helyüket. Kedvesek, válogatott alapanyagokból, szakértő kezek által készített termékek. 

Ezt a terméket a csoportban találja ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Üveg kulcstartók, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Védelmező piros angyal üveg medálos kulcstartó - termék paraméterei

Védelmező piros angyal üveg medálos kulcstartó - ár és elérhetőség előzményei

Védelmező piros angyal üveg medálos kulcstartó - egyéb érdekes termékek

Védelmező piros angyal üveg medálos kulcstartó - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?