Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő #774418

Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő #774418

Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő #774418

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 599 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő - termékleírás

A valódi 8mm-es prehnit ásvány gyöngyök gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása.

Amit a prehnitről érdemes tudnod: A prehnit a gyógyítók ásványa. Az egyik legerősebb gyógyhatással rendelkező kristály. A 18. században fedezték fel, a Jóreménység fokán. Gyógyhatás: Méregtelenítő hatása van, serkenti a zsíranyagcserét, gyógyítja a veséket, a csecsemőmirigyet, a húgyhólyagot, a tüdőt és a mellkast. Megszünteti a vér rendellenességeit, a köszvényt, regenerálja a kötőszövetet és stabilizálja a daganatos beteg állapotát.  Lelki hatás: Feltétel nélküli szeretet kristálya, amely segít kapcsolatba kerülni a belső Énünkkel, illetve a spirituális lényekkel meditáció közben és erősíti a megérzéseket. A prehnit kristály egy láthatatlan védelmező pajzzsal borítja be az aurát, és tulajdonosának tökéletes biztonságérzetet nyújt. Megszünteti a belső hiányérzetet, legyen szó tárgyakról vagy szerelemről. Támogatja viselőjét, hogy újra hinni kezdjen az Univerzumban, és Önmagában egyaránt. Megszünteti a rémálmokat, a szorongást, a félelmet és gyógyítja ezeknek az okait. Jótékony hatása van a hiperaktív gyerekekre, lenyugtatja a lelket.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő #774418 termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő #774418 csoport termékei között található Gyöngy karkötők, a márka gyártja R.M.ékszer Ásvány karkötők, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő - termék paraméterei

Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Védelmező pajzs prehnit ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?