Védelmező hamsa keze fülbevaló

Védelmező hamsa keze fülbevaló

Védelmező hamsa keze fülbevaló

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Védelmező hamsa keze fülbevaló - termékleírás

Hamsa kéz, vagy Fatima keze: „védelmező kéz”, „Isten keze”

A fülbevaló mérete: 40×12 mm. A fülbevaló fém része bizsufémből készült.

A 'gonosz szem' hiedelem szerint a tehetős, szép, vagy más jó tulajdonságokkal bíró emberek irigységet váltanak ki másokból, akik akaratukon kívül megátkozzák őket. A magyar 'szemmel verés' is erre utal. Így sok helyen szimbólumokat használnak, amelyek elhárítják a gonosz szemet, vagy visszaverik azt az átkozóra. Ilyen például a Fatima keze is: közel-keleti eredetű, általános védelmező jelkép. Eredeti arab neve 'Hamsa'. A nyugati kultúrában gyakrabban a Fatima keze elnevezést használják. (Fatima - Mohamed próféta lánya volt)

Azokon a területeken, ahol talizmánként használják a Fatima kezét, ott vagy általános védelmi szimbólumként (a 'védelmező kéz', 'Isten keze'), vagy kifejezetten a gonosz szem ellen hordják ékszerként, festik ajtókra, ill. járművekre.

Termék Védelmező hamsa keze fülbevaló csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Fülbevaló -, a márka gyártja R.M.ékszer, az eladó ajánlatában Rmekszer.hu.

Védelmező hamsa keze fülbevaló - termék paraméterei

Védelmező hamsa keze fülbevaló - ár és elérhetőség előzményei

Védelmező hamsa keze fülbevaló - egyéb érdekes termékek

Védelmező hamsa keze fülbevaló - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?