Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő

Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő

Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 48 254 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő - termékleírás

Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő A Dutch Oven öntöttvas fazék híres arról, hogy a legfinomabb ételek elkészítésére alkalmas - a lassan sült hústól kezdve a kedvenc gyümölcsös pitéig. Ha ebben a 7 literes Deluxe Dutch Ovenben főz, a menüje bővülni fog, mivel az öntöttvas fedél teljes értékű serpenyőként is szolgál. Fordítsa meg a fedelet, és egyszerűen süssön tojást, szalonnát vagy palacsintát. Ezután tegye vissza a fedelet a fazékra, és hagyja, hogy a burgonya megfőjön a kedvenc burgonyája a következő étkezéshez. A főzőedényt gyárilag 100%-ban természetes True Seasoned Finish pálmaolajok speciális rétegével vonják be, amely megőrzi a jellegzetes fekete patinát, és lehetővé teszi, hogy a dobozból kivéve is élvezhető legyen. A felület megkönnyíti a tisztítást, megvédi az öntöttvasat a korróziótól és megakadályozza az ételek megégését. A Cast Iron Conditioner egy természetes védőréteg az öntöttvas edények számára. Deluxe kivitel mélyebb fedelek fedélemelő. Univerzális használat a tűzhelyen vagy a konyhai tűzhelyen a tűzhelyen a sütőben nyílt tűzön, közvetlenül a parázson egy 3 lábú rúdról lógva. Paraméterek külső átmérő: 32 cm belső átmérő: 30,5 cm max. külső méretek: szélesség 36 cm x 21 cm (magasság) az edény belső magassága: 11,4 cm a fedél belső magassága: 3,5 cm edénykapacitás: kb. 5,77 L fedél térfogata: kb. 2 L súly: 8,4 kg. Főzés » Kemping edények » Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő

Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő - termék paraméterei

KategóriaEdények, Kemping

Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő - ár és elérhetőség előzményei

Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő - egyéb érdekes termékek

Univerzális öntöttvas pot Camp Chef Deluxe holland sütő 30 cm a fedél és emelő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?