ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0  rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247

ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0 rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247

ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0  rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 33 215 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0 rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247. - termékleírás

ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0 rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247. FVenafi nyári biciklik az olasz Rogelli kollekció TOP kínálatából. A felhasznált anyagDovod különösen a magas hőmVenasékleti körülmények között kifejlesztettek - tökéletesen izzadnak. A teljes hosszúságú cipzár el van rejtve a mezben, és az alacsony gallVenaral végződik. Az oldallapDovod, a hónalj és az ujjak ujjai tökéletesen szellőztetik a léghálót. Az alsó perem kitölti a szilikon hevedert, hogy megakadályozza a gördülést. Természetesen van egy háromrészes zseb a hát alján. Enjoy a hivatásos kerékpárosDovod mezejének tervezését és funkcionalitását. A trikó ajánlott kombinálni az UMBRIA rövidnadrágból, ugyanabból a modellből. Két levegős anyag kombinációja Golf és kerékpáros alacsony súlyú a maximális kényelem Venadekében. neuvedeno feltűnő teljes hosszúságú cipzár. Alsó szegély szilikon hevederrel. Három kamra zseb a hátoldalon. Anyag összetétele: 100% poliészter Technológia: stratégiai szellőztetés Alkalmazás: kerékpározás Design: Pro Fit (professzionális) Signallemzők: teljes hosszúságú zsebek ÉvszakDovod: nyár Szín: fekete, fényvisszaverő sárga Meghatározás: fVenafiak Gyártó: Rogelli Súly: 0,12 kg Kerékpáros ruházat » Kerékpáros mezek » ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0 rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247.

Ezt a terméket a csoportban találja Kerékpáros mezek, a márka gyártja Rogelli, az e-shopban megtalálod Gamisport.hu.

ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0 rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247. - termék paraméterei

nagyságL
nagyságM
nagyságS
nagyságXL
nagyságXXL
nagyságXXXL
IntrastatPólók dl. Ujj férfi + dámské-0,20-61099030
KategóriaUjjak, Mezek, Kerékpáros mezek
MárkaRogelli
E-shopGamisport.hu

ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0 rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247. - ár és elérhetőség előzményei

ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0 rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247. - egyéb érdekes termékek

ultrakönnyű kerékpáros mez Rogelli UMBRIA 2.0 rövid ujj, fekete fényvisszaverő sárga 001.247. - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?