Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete

Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete

Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 986 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete - termékleírás

Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete LEÍRÁS Könnyű és pakolható hátizsák kompakt méretekkel rövid kirándulásokhoz, kerékpározáshoz és utazáshoz. A praktikus Pakku 15 literes hátizsák könnyű, jól megtervezett és kompakt. Imádni fogja nagyszerű funkcionalitása és széleskörű felhasználási lehetőségei miatt. Tökéletes vidéki kirándulásokhoz, kerékpározáshoz, és hosszabb utakon kézipoggyászként vagy tartalék poggyászként is használható. Könnyen bepakolható egy kis cipzáras zsebbe, így nem foglal helyet, de mindig kéznél lesz.   Tulajdonságok: Tartós poliamid Ripstop anyagból készült, vízálló kivitelben. Légáteresztő párnázás az anatómiailag formázott vállpántokon. Könnyű, kompakt és összecsukható egy cipzáras zsebben. Oldalsó elasztikus zsebek a palackok számára. Elöl nagy elasztikus zseb. A fő rekesz cipzárral felhúzható rendszerrel zárható. Állítható mellkaspánt a stabilitásért menet közben.   FŐ ELŐNYÖK: Állítható hosszúságú pánt Könnyű hátizsák Praktikus hátizsák Sokoldalú használat   SPECIFIKÁCIÓK Térfogat15 l Súly240 g Méretek37 x 25 x 17 cm Csomagolt méretek20 x 14 x 5 cm AnyagPolyamid Ripstop   Turista hátizsákok » Kis hátizsákok 30l » Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete

Termék Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete termékcsoporthoz tartozik Kerékpáros hátizsákok a márkától Husky.

Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete - termék paraméterei

nagyságOneSize
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategóriaHátizsákok, Kerékpáros hátizsákok
MárkaHusky

Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete - ár és elérhetőség előzményei

Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete - egyéb érdekes termékek

Túra/kerékpáros hátizsák HUSKY PAKKU 15L fekete - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?