A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 613 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Felhasználása mára nagyon sokoldalúvá vált. Az ókorban leginkább gyógyszerként, később vegyipari alapanyagként, majd a mákszemet fűszerként is elkezdték használni. A magyar konyha is szívesen használja az apró és értékes mákszemeket, amikhez ötleteket is adunk receptjeinkben.
Termék TÜNDÉRKERT MÁK ÉTKEZÉSI EAN kóddal rendelkezik 5999881930795.
50 különböző fajtáját ismerhetjük, ezek közül a két legismertebb, a hagyományos lencse és a vöröslencse található meg termékkínálatunkban. A hüvelyesek közül az egyik legtáplálóbb és legkönnyebben emészthető növény, aminek köszönhető, hogy fogyasztása kedvezőbb a
Magyar, kék étkezési mák. (szemes). Felhasználását ajánljuk ételekhez, vagy desszertekhez, süteményekhez
Az enyhén kesernyés-édes ízű mákot sütemények, desszertek készítéséhez ajánljuk. Ellenőrizte: DE-öKO-006. Származási hely: török-mezőgazdaság. Tápérték 100 g termékre: Energia: 2201 kJ/ 533 kcal Zsír: 42 g Ebből telített zsírsav: 4,9 g Szénhidrát: 4,2 g Ebből cukor:
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Miért jó?A mák, amelyet régóta, széles körben ismerünk, a mediterrán országokból ered.A magas
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. Miért jó? A mák, amelyet régóta, széles körben ismerünk, a mediterrán eredetű.A magas
Nagyszerű csemege. Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag energiaforrás
A benne lévő gyümölcscukor gyorsan felszívódik és nem csak éhségérzetünket csökkenti, hanem jótékonyan hat a szervezetünkre is
Fontos energia- és tápanyagforrás. Különösen gazdag olyan egyszeresen telítetlen zsírsavakban, mint például az olajsav, és többszörösen telítetlen zsírsavakban, melyek csökkentik a „rossz' koleszterin szintjét. Tudományos kutatások kimutatták, hogy az egyszeresen telítetlen
Küllemben leginkább a grapefruithoz hasonlítható, ellenben az ízével, ami jellegzetes édes, üde zamatú. A keleti konyha előszeretettel használja különböző ételek alapanyagaként, mivel a pomelo minden része felhasználható. Kandírozásnál is a gyümölcs vastag héját szokták
Arany színű aszalt szőlőszemek. A benne lévő gyümölcscukor gyorsan felszívódik és nem csak éhségérzetünket csökkenti, hanem jótékonyan hat a szervezetünkre is
Nagy mennyiségben található benne A és B-vitamin, illetve kalcium. A gyümölcs papain tartalmának köszönhetően rendkívül könnyen emészthető
Az olajos magvak bővelkednek az egészség megőrzéséhez elengedhetetlen növényi fehérjékben, rostokban, antioxidáns vitaminokban és ásványi anyagokban. Készült: mazsola, sótlan pörkölt földimogyoróbél, aszalt sárgabarack, mandulabél, kesudióbél, törökmogyoróbél, aszalt
A cseresznye, magozás után kerül kandírozásra, aminek köszönhetően élvezhetőbbé válik fogyasztása. Az érett cseresznyeszemek íze, az eljárást követően még inkább fokozódik a friss gyümölcshöz képest. Kiváló csemege magában vagy akár sütemények hozzávalójaként is
A csicseriborsó főzése nagyon egyszerű, bár az áztatás miatt kicsit időigényes. Tápanyag- és fehérjedús, sok mediterrán és indiai étel remek kiegészítője lehe
A sárgaborsó sok proteint és kevés zsírt tartalmaz. A benne található fehérje segíthet csökkenteni a vérnyomást és megelőzni a krónikus vesebetegséget
A sárgabarackot a gyümölcsök királynőjének is tekintik, ami köszönhető kiemelkedő vitamin- és ásványianyag tartalmának, mivel a rostban gazdag gyümölcsben rengetek A-,C és B-vitamin rejlik. Rendszeres fogyasztásával nem csupán az immunrendszerünknek teszünk jót, hanem
NATUR ORGANIC MÁKOLAL A mák igen nagy kincs a magyar és környékbeli országok étkezési kultúrájában. Viszonylag egyszerű termesztési módja, sokoldalú felhasználhatósága és kedvező tulajdonságai tették közkedveltté. A mákolaj aminosavakban, zsírsavakban, foszforban,
A lencse oldékony rostokat tartalmaz, ezáltal javítja az emésztést, és segít a vastagbélrák kialakulásának megelőzésében. Egy adag lencsében szinte az egész napi szükséges folsav mennyiséget megkapjuk. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék minden pozitívumával, a
Rengeteg A, B, C-vitamint, valamint káliumot, kalciumot, fluort és vasat tartalmaz. Csakúgy, mint a többi bogyós gyümölcs, a földieper is vértisztító és baktériumölő hatású. Fogyókúrák remek és ajánlott gyümölcse
A sokoldalú, több néven is ismert gabonaféle belföldről származik, melynek termesztése leginkább Nyugat-Magyarországra jellemző. Az apró szemű Gersli felhasználása hazánkban már a honfoglalás korig visszamenőleg fellelhető a konyhákban. Fogyasztására igen sok formában van
Készült: banán, kókuszolaj, méz felhasználásával. Magas magnéziumtartalmának köszönhetően nyugtatóan hat a szervezetre. Alvási problémákra este 2-3 szárított banán és egy pohár tej a legjobb 'gyógyszer'
Összetevők: cukor, gyömbér, tartósítószer: kén-dioxid. A kandírozott gyömbér rendelkezik a gyömbér jellegzetes csípős, fűszeres-édes ízével, zamatátával. A kockákra vágott gyömbért cukorral tartósítják, ezért viszonylag magas a cukortartalma, de megőrzi természetes
Készült: körte, ph szabályzó E330, tartósító E202, glukóz szörp felhasználásával. Megemlítendő A- és C-vitamin-tartalma mellett kálium tartalma. A körtefogyasztás jót tesz az idegnek, oldja a húgykősavat, a káros sólerakódásokat, salaktalanítja a szervezetet. Tartalmaz