Trixie Silver Reflect nyakörv mancslenyomat mintával -S-M, 30 - 45 cm a nyak kerülete, 15 mm széles

Trixie Silver Reflect nyakörv mancslenyomat mintával -S-M, 30 - 45 cm a nyak kerülete, 15 mm széles

Trixie Silver Reflect nyakörv mancslenyomat mintával -S-M, 30 - 45 cm a nyak kerülete, 15 mm széles

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 080 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trixie Silver Reflect nyakörv mancslenyomat mintával -S-M, 30 - 45 cm a nyak kerülete, 15 mm széles - termékleírás

Sötétben vagy alkonyatban tett sétáknál könnyen előfordulhat, hogy az autósok vagy gyalogosok nem veszik észre időben a kutyákat. Az ezzel összefüggő problémák elkerülésére feltétlenül gondoskodnia kell arról, hogy kutyája jobban láthatóvá váljon. Erre a célra pedig a Trixie ezüst fényvisszaverő mancslenyomatokkal díszített nyakörve ideálisan alkalmas.A fokozatmentesen állítható nyakörv robusztus nylonból készül. Egy speciális zártechnikának köszönhetően rendkívüli módon terhelhető. Felső oldalán ezüst színű, fényvisszaverő műanyag szalagon kedves mancslenyomat motívumok láthatók. Így a mancslenyomatos Trixie Silver Reflect nyakörv napközben viselhető normál nyakörvként, s nem kell extra felhelyezni, amikor odakinn besötétedik. Felülete visszaveri az autófényszórók, az utcai lámpák, stb. felületére vetődő fényét, s kutyája máris jól látható mindenki számára.A Trixie Silver Reflect nyakörv mancslenyomat mintával jellemzői nagy vonalakban:Biztonságot és láthatóságot kínál a kutya és gazda számáraFelső oldal: műanyag / alsó oldal: nylonSzíne: ezüst, mancslenyomat mintávalFényvisszaverő műanyaggalFokozatmentesen állíthatóSpeciális csatjának (húzáscsökkentő) köszönhetően rendkívül jól terhelhető A nyakörvhöz tartozó pórázt itt találja meg.

Trixie Silver Reflect nyakörv mancslenyomat mintával -S-M, 30 - 45 cm a nyak kerülete, 15 mm széles - egyéb érdekes termékek

Trixie Silver Reflect nyakörv mancslenyomat mintával -S-M, 30 - 45 cm a nyak kerülete, 15 mm széles - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?