Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér tapadókorongokkal kutyáknak, Ø18xM1,5cm

Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér tapadókorongokkal kutyáknak, Ø18xM1,5cm

Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér tapadókorongokkal kutyáknak, Ø18xM1,5cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 2 220 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér tapadókorongokkal kutyáknak, Ø18xM1,5cm - termékleírás

Kényeztesse kutyáját a tapadókorongokkal ellátott Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányérral, ami ügyesen ötvözi a játékot és az élvezetet: egyszerűen helyezzen rá pasztát vagy nedveseledelt, és máris ízletes élvezetet nyújthat kedvencének! A nyalogatós tányér csökkenti az elfogyasztott snackmennyiséget, miközben hosszan tartó elfoglaltságot biztosít kutyájának, és még nyugtatja is - ezáltal ideális megoldás szorongó vagy túl aktív állatok számára.Az erős tapadókorongok garantálják a biztonságos tartást a sima felületeken is, így négylábú barátja kedvére nyalogathatja a finomságokat - anélkül, hogy a szőnyeg elcsúszna. És ami a forró nyári napokat illeti: töltse meg a tányért folyékony snackkel, majd fagyassza le, hogy bármikor frissítő - hűsítő szórakozást kínálhasson kutyájának! A Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér praktikus pereme felfogja az összes folyadékot, így gondoskodva a környezet tisztaságáról. A tapadókorongokkal ellátott Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér jellemzői:Kiváló minőségű szilikon nyalogatós tányér kutyáknakSnackekhez: snackkel megtölthető - leginkább pasztával vagy nedveseledellelLassítja a táplálékfelvételt: habzsolásgátló hatásúErős tapadókorongokkal: sima padlón is stabilan a helyén maradHosszan tartó elfoglaltságot biztosít: elősegíti a mentális stimulációt a mindennapokbanAkasztóval: függőlegesen is használható vagy szárításhoz felakaszthatóNyáron is kiváló: lefagyasztható és így hűsítő hatást tud gyakorolniKönnyen tisztítható: mosogatógépbe helyezhetőSzín: pinkAnyag: szilikonMéret: Ø 18 x M 1,5 cm

Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér tapadókorongokkal kutyáknak, Ø18xM1,5cm - ár és elérhetőség előzményei

Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér tapadókorongokkal kutyáknak, Ø18xM1,5cm - egyéb érdekes termékek

Trixie Lick'n'Snack nyalogatós tányér tapadókorongokkal kutyáknak, Ø18xM1,5cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?