Trixie Junior Patchwork fekhely kutyáknak, macskáknak - Kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cm

Trixie Junior Patchwork fekhely kutyáknak, macskáknak - Kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cm

Trixie Junior Patchwork fekhely kutyáknak, macskáknak - Kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 650 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trixie Junior Patchwork fekhely kutyáknak, macskáknak - Kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cm - termékleírás

Kényelmes fekvőpárna négylábú barátjának: A Trixie Junior Patchwork fekhely optimális kényelmet biztosít, illetve macskák és kutyák számára egyaránt alkalmas. Ezeknívül csodaszép színe és dizájnja miatt is meggyőző.A kellemes tapintású velúr anyagból készült huzat a puha párnázással kombinálva különös kényelmet biztosít. A steppelt párna nagy fekvőfelületet kínál, hogy kedvence kellemesen kinyújtózhasson. Ráadásul a Trixie Junior Patchwork fekhely csúszásgátló aljjal rendelkezik, hogy a helyén maradjon.A Trixie Junior Patchwork fekhely jellemzői:Mutatós fekvőpárna kutyáknak és macskáknakKényelmes: kellemes tapintású velúr, steppelt és puhán párnázottCsúszásgátló alj: a biztonságos tartásértJátékos dizájn: mutatós színekkel, „Welcome” felirattal és csillagmintávalNagy fekvőfelület: bőséges hely a nyújtózkodáshozVéd a padló hidege ellenSzín: mentazöld / orgonalila / rózsaszínAnyag:Huzat és töltet: 100% poliészterAlsó rész: műanyagTeljes méret: kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cmKezelési útmutató: kézzel mosható

Trixie Junior Patchwork fekhely kutyáknak, macskáknak - Kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cm - termék paraméterei

Trixie Junior Patchwork fekhely kutyáknak, macskáknak - Kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cm - ár és elérhetőség előzményei

Trixie Junior Patchwork fekhely kutyáknak, macskáknak - Kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cm - egyéb érdekes termékek

Trixie Junior Patchwork fekhely kutyáknak, macskáknak - Kb. H 68 x Sz 62 x M 4 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?