Trixie Cavo állítható kutyapóráz, fekete/grafitszürke- S - M: 200 cm hosszú, Ø 12 mm

Trixie Cavo állítható kutyapóráz, fekete/grafitszürke- S - M: 200 cm hosszú, Ø 12 mm

Trixie Cavo állítható kutyapóráz, fekete/grafitszürke- S - M: 200 cm hosszú, Ø 12 mm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 4 320 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trixie Cavo állítható kutyapóráz, fekete/grafitszürke- S - M: 200 cm hosszú, Ø 12 mm - termékleírás

A Trixie Cavo állítható pórázt nemcsak modern design jellemzi, hanem rendkívül praktikus is. A karabinerek és belefont fémgyűrűk segítségével a póráz hossza 3-szorosan állítható. A kerekre fonott hevederszalag nagyon robusztus és strapabíró, ezért megbízható társ minden alkalomra. A fekete/grafitszürke Trixie Cavo állítható póráz jellemzői nagy vonalakban: Kerek kötélpóráz kutyáknak 3-szorosan állítható: karabinerek és belefonott fémgyűrűk segítségével Hevederszalagból: strapabíró és robusztus Modern, kontrasztos színvilág Rugalmas, jófogású Póráz típusa: állítható póráz Anyaga: Póráz: poliészter Gyűrűk és karabinerek: fém Színe: fekete / grafitszürke Mérete: S - M: 200 cm hosszú, Ø 12 mm L - XL: 200 cm hosszú, Ø 18 mm Állíthatóság: 3-szorosan állítható

Trixie Cavo állítható kutyapóráz, fekete/grafitszürke- S - M: 200 cm hosszú, Ø 12 mm - ár és elérhetőség előzményei

Trixie Cavo állítható kutyapóráz, fekete/grafitszürke- S - M: 200 cm hosszú, Ø 12 mm - egyéb érdekes termékek

Trixie Cavo állítható kutyapóráz, fekete/grafitszürke- S - M: 200 cm hosszú, Ø 12 mm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?