Trixie beltéri ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak - H 150 x Sz 50 x M 60 cm kisállatoknak

Trixie beltéri ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak - H 150 x Sz 50 x M 60 cm kisállatoknak

Trixie beltéri ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak - H 150 x Sz 50 x M 60 cm kisállatoknak

A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 102 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trixie beltéri ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak - H 150 x Sz 50 x M 60 cm kisállatoknak - termékleírás

Biztosítson bundás kis barátainak kényelmes és biztonságos otthont a tengerimalacok és nyulak számára készült Trixie beltéri ketreccel. Ez az innovatív kisállatketrec nemcsak elegendő helyet kínál a játékhoz és a kikapcsolódáshoz, hanem okos kialakításával a tisztaságot is támogatja: Az extra magas belső keret megakadályozza, hogy az alom kiszóródjon, és így tisztán tartja a lakást. A beépített fémajtó lehetővé teszi a könnyű hozzáférést kedvenceihez, míg a külön nyíló tetőrészek megkönnyítik az etetést és a gondozást. Ez a bővíthető kisállatketrec garantáltan rugalmas – kombinálja a Trixie beltéri kifutós ketreccel, hogy még több helyet teremtsen kedvencének a szórakozáshoz.A hat praktikus görgőnek köszönhetően, amelyek közül négy rögzíthető, a ketrec könnyen mozgatható. A kihúzható műanyagtálcák könnyen tisztíthatók, ezért ideálisak a tengerimalacok és nyulak számára. Kényeztesse kedvenceit és biztosítson számukra olyan otthont, amely egyesíti a biztonságot, a kényelmet és az örömet.A Trixie beltéri ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak jellemzői:Remek beltéri ketrec tengerimalacok és nyulak számáraKombinálható a Trixie beltéri kifutós ketreccel tengerimalacok számára (külön megvásárolható)Nagy, felhajtható tető: hogy felülről is közvetlenül hozzáférjen kedvencéhezLehetővé teszi, hogy háziállata ellenőrzött keretek között, szabadon mozoghasson: köszönhetően a rácsos oldalajtónakGörgőkön: rögzítőfunkcióval, tetszés szerint elhelyezhető és áthelyezhetőKivehető alsó tálcával: a rendszeres tisztítás így gyerekjátékTágas: sok hely a kedvencek számáraFából készült: tartós, természetes anyagAnyag:Keret: faRács: fémAlsó tálca: műanyagAjtók száma és elhelyezkedése: 2, felnyitható tető, rácsos oldalajtóEmeletek/platformok száma: 1Méret: Teljes méret: H 150 x Sz 50 x M 60 cmAjtók: Sz 36 x M 23,5 cmH 150 x Sz 50 cmRácstávolság: 25 mmRácsvastagság Ø: 1,2 mmIdőjárásálló / időjárásbiztos: nemA hozzáillő beltéri kifutós ketrec jellemzői:Szabadtéri futtató tengerimalacok és nyulak számáraA szett 4 elemet tartalmazUgyanazzal a szettel tetszés szerint bővíthető, a magasságban isKezeletlen fa: ártalmatlan és természetesFém rács: rágcsálásállóSzín: natúrAnyag: fa, fémMéret: Teljes méret: H 240 x Sz 30 x M 1,9 cmEgyedi elemek: H 60 x Sz 30 cmFontos figyelmeztetés: A ketreceket ne helyezze egymásra, mert ez jelentősen megnöveli az esési magasságot az állatai számára. Kérjük, az állatok védelme érdekében minden ketrecet a padlón helyezzen el, és ne terhelje a ketrecet felülről.Figyelmeztetés: Kérjük, biztosítson elegendő testmozgást háziállatainak! Javasoljuk, hogy biztosítson állatának egy futtatót a napi szabad futkározáshoz.

Trixie beltéri ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak - H 150 x Sz 50 x M 60 cm kisállatoknak - ár és elérhetőség előzményei

Trixie beltéri ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak - H 150 x Sz 50 x M 60 cm kisállatoknak - egyéb érdekes termékek

Trixie beltéri ketrec tengerimalacoknak és nyulaknak - H 150 x Sz 50 x M 60 cm kisállatoknak - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?