Trixie BE NORDIC bőr kutyapóráz, világosszürke- XS-S méret: 120 cm hosszú, 15 mm széles

Trixie BE NORDIC bőr kutyapóráz, világosszürke- XS-S méret: 120 cm hosszú, 15 mm széles

Trixie BE NORDIC bőr kutyapóráz, világosszürke- XS-S méret: 120 cm hosszú, 15 mm széles

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 792,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trixie BE NORDIC bőr kutyapóráz, világosszürke- XS-S méret: 120 cm hosszú, 15 mm széles - termékleírás

A Trixie BE NORDIC bőrpóráz a szeretett négylábú barátjával közös vízparti séták tökéletes kiegészítője. A csinos póráz maritim - azaz tengeri - design-nal és kiváló minőséggel büszkélkedhet. A csuklópántnak köszönhetően Ön mindig biztonsággal tudja tartani a pórázt, és a puha anyagnak hála, fogása is rendkívül kellemes. A Trixie BE NORDIC világosszürke bőr póráz jellemzői vázlatosan: Elegáns póráz kutyáknak Maritim, tengerész stílusban kialakított: fém jelvény horgony motívummal, rávarrt bőr 'BE NORDIC' felirattal Trigger snap hook karabinerrel: a póráz gyors fel- és lecsatolásáért, a nyakörvhöz vagy hámhoz való biztonságos csatlakoztatásért Puha anyag: kellemes fogású, jól fekszik a kézben Csuklópánttal: a biztonságos tartásért Szolid szín, minőségi megjelenés 2 különböző méretben kapható A Trixie BE NORDIC termékcsaládjából Póráz típusa: vezető póráz Színe: világosszürke Anyaga: Felső, fedőanyag: bőr Karabiner: fém Mérete: XS-S: 120 cm hosszú, 15 mm széles M-L: 100 cm hosszú, 20 mm széles

Trixie BE NORDIC bőr kutyapóráz, világosszürke- XS-S méret: 120 cm hosszú, 15 mm széles - termék paraméterei

KategóriaMérnek

Trixie BE NORDIC bőr kutyapóráz, világosszürke- XS-S méret: 120 cm hosszú, 15 mm széles - ár és elérhetőség előzményei

Trixie BE NORDIC bőr kutyapóráz, világosszürke- XS-S méret: 120 cm hosszú, 15 mm széles - egyéb érdekes termékek

Trixie BE NORDIC bőr kutyapóráz, világosszürke- XS-S méret: 120 cm hosszú, 15 mm széles - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?