Trendy Tone-Loop Essential Set - Közepes és erős ellenállású fitness gumiszalag szett

Trendy Tone-Loop Essential Set - Közepes és erős ellenállású fitness gumiszalag szett

Trendy Tone-Loop Essential Set - Közepes és erős ellenállású fitness gumiszalag szett

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 450 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Trendy Tone-Loop Essential Set - Közepes és erős ellenállású fitness gumiszalag szett - termékleírás

A Trendy Tone-Loop Essential Set nevéhez hűen az összes létfontosságú gumiszalagot tartalmazza, ami a fizioterápiához, aerobikhoz vagy erősítő edzéshez szükséges lehet! A 4 darabos közepes és erős ellenállású Trendy Tone-Loop fitnesz gumikötél szett intenzív és hatékony edzést tesz lehetővé, amelynek köszönhetően gyorsabban érheti el kitűzött edzéscélokat. A Trendy Tone-Loop erősítő gumiszalagokat különféle színekben forgalmazzuk. Az erősítő gumiszalag különböző színvariánsai különböző ellenállási intenzitást képviselnek és eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ebben a szettben az alábbi szalagokat találhatja meg: sárga 9-11 kg ellenállással - használható fizioterápiához zöld 11-13 kg ellenállással - hatékony rehabilitációhoz és aerobikhoz piros 13-16 kg ellenállással - haladó aerobikozóknak javasolt kék 16-18 kg ellenállással - célja az izomépítés Ha esetleg más variációra lenne szüksége, a gyengébb ellenállású köteleinket a Trendy Tone-Loop Soft Set - Alacsony ellenállású fitness gumiszalag szettben, az erősebb ellenállásúakat a Trendy Tone-Loop Hard Set - Erős ellenállású fitness gumiszalag szettben találhatja, viszont akár az összes fitness gumiszalagot is hazaviheti az All-in szettben!

Trendy Tone-Loop Essential Set - Közepes és erős ellenállású fitness gumiszalag szett - termék paraméterei

Trendy Tone-Loop Essential Set - Közepes és erős ellenállású fitness gumiszalag szett - ár és elérhetőség előzményei

Trendy Tone-Loop Essential Set - Közepes és erős ellenállású fitness gumiszalag szett - egyéb érdekes termékek

Trendy Tone-Loop Essential Set - Közepes és erős ellenállású fitness gumiszalag szett - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?