TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles

TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles

TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 847,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles - termékleírás

Ha gyakran sétál kutyájával, olyan pórázra van szüksége, amely egyrészt kényelmes, másrészt gyorsan eltehető a kabátzsebbe, amikor nincs rá szükség. A bézs TIAKI Mesh kutyapóráz pontosan ilyen, ráadásul három hosszúságban állítható, így tökéletesen felkészülhet minden helyzetre és környezetre. Az alsó hálós párnázás rendkívül kényelmes viseletet biztosít kedvence számára. Időjárásálló anyagainak köszönhetően a bézs TIAKI Mesh kutyapóráz nemcsak tartós, de még az intenzív igénybevételt is jól bírja. A nyugalmat árasztó színösszeállítás időtlen megjelenést kölcsönöz ennek a kutyapóráznak. Ha egységes összhatásra törekszik, rendelje meg a színben hozzáillő TIAKI Wave hámot is, amely a pórázhoz hasonlóan a TIAKI megbízható minőségét képviseli! A piros TIAKI Mesh kutyapóráz jellemzői:Praktikus vezetőpóráz kutyáknakTöbb fokozatban állítható: tökéletes különböző környezetekhez és kritikus helyzetekhez Kellemes hálós párnázás alul: nagyon kényelmes Strapabíró és tartós: robusztus anyagokból Könnyű és rugalmas: elfér a kabátzsebben is Nagyszerűen kombinálható: a hozzáillő színű TIAKI Wave Vest hámmalMinőségi kidolgozás: a TIAKI márkától A póráz típusa: állítható vezetőpóráz Anyag: Póráz: poliészter, háló Gyűrűk és karabiner: fém, nikkelmentes Szín: bézsMéret: Hosszúság: 200 cm Szélesség: 15 mm Állíthatóság: 107 / 133 / 177 cm ______________________________________________________________________________ A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk. Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után. A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor. Ilyenkor ott szeretnénk lenni. TIAKI. Az életük része.

Termék TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles termékcsoporthoz tartozik Egy sétáló, a márka gyártja TIAKI, az eladó ajánlatában Zooplus.hu.

TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles - termék paraméterei

KategóriaEgy sétáló
MárkaTIAKI
E-shopZooplus.hu

TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles - ár és elérhetőség előzményei

TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles - egyéb érdekes termékek

TIAKI Mesh póráz kutyáknak, bézs, 200cm hosszú, 15mm széles - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?