TIAKI Allrounder övtáska jutalomfalatoknak kutyáknak-Csípőkerület 90 - 130 cm, állítható

TIAKI Allrounder övtáska jutalomfalatoknak kutyáknak-Csípőkerület 90 - 130 cm, állítható

TIAKI Allrounder övtáska jutalomfalatoknak kutyáknak-Csípőkerület 90 - 130 cm, állítható

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 612,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TIAKI Allrounder övtáska jutalomfalatoknak kutyáknak-Csípőkerület 90 - 130 cm, állítható - termékleírás

Praktikus társ a négylábú barátjával tett közös kirándulásokhoz: a TIAKI Allrounder jutalomfalat tartó övtáska tárolóhelyet biztosít a kutyasnackeknek és más, séta közben szükséges apróságoknak. Ezek remekül elférnek a nagy, cipzáras főrekeszben, valamint a három különböző külső zsebben.A szürke táska fokozatmentesen állítható övpánttal készül, így fokozatmentesen beállítható. A fényvisszaverő elemek pedig jobb láthatóságot biztosítanak a sötétben tett séták során. A TIAKI Allrounder övtáska tépőzárral rögzíthető a pánthoz, így levehető megtöltéshez, vagy a megmaradt jutalomfalatok hűtőszekrényben történő tárolásához, vagy az övtáska mosógépben való tisztításához.A TIAKI Allrounder jutalomfalat tartó övtáska jellemzői:Praktikus snackes és tárolótáska jutalomfalatok és tartozékok számáraTökéletes útközben: kiválóan alkalmas jutalomfalatok és a fontos kellékek tárolásáraLevehető eledeles tasak: tépőzárral rögzíthető, húzózsinórral zárható, moshatóNagy, cipzáras főrekesz: pénztárca, mobiltelefon, klikker, kulcs stb. számára Fokozatmentesen állítható csípőövvel: egyedi testalkathoz igazítható a jó illeszkedés érdekébenÜrülékzacskó-adagoló: a zárható kis zsebbe integrálvaHálós zseb: rugalmas nyílással, ideális pl. játéklabda tárolásáraFényvisszaverő elemek: jobb láthatóság a sötétbenPárnázott hátoldal és hálós huzatMágneses záródás a snackes tasakonIntegrált belső kulcstartóKívül 2 nagy D-gyűrűvelSzín: szürkeAnyag: 100% poliészterMéretek: Táska: Sz 38 x M 17,5 cmBelső rekesz: kb. Sz 25 x M 14 cmSnackes tasak: kb. Sz 14 x M 14 cmCsípőkerület: kb. H 90-130 cm Terméksúly: kb. 200 gKezelési útmutató: az eledeles tasak mosógépben 30 °C-on mosható, az övtáska nedves törlőruhával letörölhető____________________________________________________________________ A TIAKI nem próbál különlegesnek látszani, hiszen van, ami már eleve különleges: az Ön és kedvence közötti egyedülálló kapcsolat – valami, ami csakis az Önöké. A TIAKI-nél sokkal inkább azt szeretnénk elérni, hogy az Önök mindennapi életének részévé váljunk.Szeretnénk kedvence boldogságához minden pillanatban hozzájárulni: a játékkal, melyet kitartóan rágcsál, a pórázzal, melyet türelmetlenül a gazdijához visz, amikor sétálni indulnak, vagy a fekhellyel, amelyen boldogan alszik el egy izgalmas nap után.A TIAKI célja, hogy az a márka legyen, amelyre minden élethelyzetben számíthatnak: a mindkettőjüknek örömet szerző, ragyogó pillanatokban éppúgy, mint a szőrös, összekarmolt vagy megrágott történésekkor.Ilyenkor ott szeretnénk lenni.TIAKI. Az életük része.

TIAKI Allrounder övtáska jutalomfalatoknak kutyáknak-Csípőkerület 90 - 130 cm, állítható - termék paraméterei

TIAKI Allrounder övtáska jutalomfalatoknak kutyáknak-Csípőkerület 90 - 130 cm, állítható - ár és elérhetőség előzményei

TIAKI Allrounder övtáska jutalomfalatoknak kutyáknak-Csípőkerület 90 - 130 cm, állítható - egyéb érdekes termékek

TIAKI Allrounder övtáska jutalomfalatoknak kutyáknak-Csípőkerület 90 - 130 cm, állítható - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?