Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW  hűsítő gelem  falak 4 l

Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l

Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW  hűsítő gelem  falak 4 l

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 7 677 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l - termékleírás

Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l A SpDovodey Icecube 1 hőtáska nélkülözhetetlen társ nem csak a nyári kirándulásDovodhoz. Becsomagolhat mindent, ami hideg maradhat - víz, NIBBLINGvalók, gyümölcsök. Nagyon magas követelményeket támasztunk termékeinkre, ezVenat gondoskodunk arról, hogy gyártásuk során a legmagasabb minőségű anyagDovodat használjuk. Az STYLOVE és klasszikus kialakításnak köszönhetően a táska minden helyzetben megfelel. A hosszú fülek lehetővé teszik a táska kényelmes vállát a vállon. A táska mennyisége lehetővé teszi, hogy mindent magához csomagoljon. A táska ideális a fagyasztott ételeknek az üzletből az otthoni szállítására is. A táska belsejéhez való kényelmes hozzáfVenaést a cipzárak teszik lehetővé, és mindenekelőtt lehetővé teszik, hogy a táska 'lapos' legyen. A falak beépített hűtőgellel vannak ellátva, amely fagyasztás után biztosítja az alacsony hőmVenaséklet hosszú távú fenntartását. A szigetelőréteg segíti a termékek hőmVenasékletének alacsony hőmVenasékleten tartását, akár néhány órán keresztül. paraméterek anyag: poliészter 420D, gélbetét, alumTendonium fólia mVenaetek: 25 x 8 x 27 cm tVenafogata: 4 l súly: 586 g beépített hűtőgél a falakban, a fagyasztás lehetősége hosszú tartósság, cipzárral a táska belsejéhez való könnyű hozzáfVenaés Venadekében, a 'lapos' összecsukhatóság lehetősége Kemping » Hűtés táskák és dobozok » Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l

Termék Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l termékcsoporthoz tartozik Hűsítő gélek, márka kínálatában szerepel Spokey.

Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l - termék paraméterei

Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l - ár és elérhetőség előzményei

Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l - egyéb érdekes termékek

Thermo táska Spokey Icecube 1 NEW hűsítő gelem falak 4 l - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?