Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő #1052299

Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő #1052299

Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő #1052299

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 099 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő - termékleírás

A gumis karkötőt 8 mm-es rózsakvarc és holdkő ásvány gyöngyök alkotják. A valódi ásvány karkötőt díszítő kristályokkal kirakott 4 db fém köztes elem acélból / orvosi fémből készült, így tökéletesen antiallergén. A rozsdamentes acél dísztő elem nem kopik, napi használat mellett is sokáig megőrzi szépségét.

A nők állítólag mindent megtesznek azért, hogy ne legyenek terhesek, ennél többet pedig már csak azért, hogy mégis teherbe eshessenek. Azoknak, akik az utóbbi problémában érintettek, vagyis nem sikerül teherbe esniük, a szakértők előszeretettel ajánlják, hogy kövek, kristályok segítségét is vegyék igénybe, mivel ezek minden mellékhatástól és vegyi anyagoktól, gyógyszerektől mentesen képesek elősegíteni a fogamzást, vagy legalábbis növelni a teherbeesés esélyét.

Miért ezt a két ásványt választottuk ehhez a karkötőhöz? 

Holdkő: A holdkő elnevezése nem véletlen, mivel a kristály viselése elősegíti azt, hogy a menstruációs ciklus, és a holdfázisok újra összehangolódjanak. Ezáltal egy természetes egyensúlyt állítanak helyre a szervezetben. A női termékenység fokozására, a hormonális egyensúly kialakítására alkalmazzuk. Amennyiben már régóta próbálkozik a pár sikertelenül, és emiatt feszültség alakul ki, akkor is hatásos segítség, mert oldja a feszültséget, növeli a felek közötti szeretetet, és harmóniát.

Rózsakvarc: Az univerzális szeretet energiájával segít ráhangolódni a kisbaba érkezésére. Fokozza a kismedencei szervek vérellátását, ezáltal növeli a fogantatás esélyét. Azokban az esetekben is hatékony, amikor valamilyen belső ok, korábban elszenvedett gyulladás áll a háttérben. Ezekben az esetekben az orvosi kezelés mellett alkalmazzuk.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő #1052299 termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő #1052299 termékcsoporthoz tartozik Gyöngy karkötők, a márka gyártja R.M.ékszer Ásvány karkötők, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő - termék paraméterei

Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Termékenység segítő rózsakvarc és holdkő ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?