Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére

Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére

Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 22 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére - termékleírás

A hallux valgus vagy másnéven bütyök nem számít betegségnek. A probléma tulajdonképpen a lábujjak nem esztétikus megjelenése, a nehéz cipőválasztás és előrehaladottabb stádiumban a fájdalom. A hallux valgus oka ismeretlen, azonban a keskeny, magas sarkú cipőt viselő nők küzdenek leggyakrabban ezzel a jelenséggel. Következésképpen a nem megfelelő cipő viselése eredményeként bütyök alakul ki. A hallux valgus tünetei közé tartozik a fájdalom, a duzzanat és a kellemetlen érzés járás közben. Sajnos az életkor előrehaladtával a kezeletlen bütyök állapota romlik, ami olyan szövődményeket okoz, mint a lábujjak gyulladása, a tyúkszem és a bőrkeményedés, melyek negatívan befolyásolják mind a személyes, mind a szakmai életet. Ideális megoldás a bütyök kialakulásának megelőzése lenne, vagy a már meglévő probléma esetén annak súlyosbodásának megakadályozása. A bütyök kezelésére szánt Tenicore XH ortézis úgy hat a lábszár- és az első lábközépcsontra, hogy nyomást gyakorol a kidudorodó területre és fokozatosan korrigálja a halluxot. A maximális állítható 'nyomási' távolság 8 mm/4,5 fordulat. A korrekciós folyamat lépésről lépésre történik, mivel az ortopédiai segédeszköz 25-40, 15-25 és 0-15 fokos korrekciót tesz lehetővé. A rögzítő lemez akadály nélküli járást tesz lehetővé, köszönhetően az akár 129 fokos maximális forgathatóságának. Különféle állapotú bütykök esetén használható. Az állítható rögzítő pántoknak köszönhetően férfiak és nők számára egyaránt alkalmas. A készlet tartalma: 1 db bütyök korrektor három rögzítő lemezzel és két pánttal állítható tépőzáras rögzítő pántok 11 hüvelykes (27,94 cm) és 13 hüvelykes (33,02 cm) méretben rugalmas aktív korrektor tároló táska használati utasítás A Tenicore XH ortopédiai segédeszköz kiváló minőségű, könnyen tisztítható anyagokból készült. A puha szilikon belső bélés újra felhasználható, hogy megvédje a nagylábujjat a súrlódással, dörzsöléssel szemben.

Termék Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére termékcsoporthoz tartozik Ortopédiai segédeszközök, a márka gyártja Tenicore az e-shop kínálatában Fabulo.hu.

Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére - termék paraméterei

Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére - ár és elérhetőség előzményei

Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére - egyéb érdekes termékek

Tenicore XH ortopédiai segédeszköz bütyök (hallux valgus) kezelésére - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?