TANDEM Profi A2D összecsukható és hordozható alumínium masszázságy Szín: krém

TANDEM Profi A2D összecsukható és hordozható alumínium masszázságy Szín: krém

TANDEM Profi A2D összecsukható és hordozható alumínium masszázságy Szín: krém

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 82 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TANDEM Profi A2D összecsukható és hordozható alumínium masszázságy Szín: krém - termékleírás

Miért válassza a Tandem Profi A2D 2 zónás, összecsukható masszázságyat? A lekerekített vázszerkezetű Tandem Profi A2D kezelőágy minden tekintetben az egyik legbiztonságosabb, az ajándék, megerősített hordtáskával alkalmankénti hordozásra ajánlott masszázságyunk: a keresztpanelek és a 8 ponton való hegesztett váz akár 300 kilogrammot is elbír és a mozgóalkatrészek hiánya miatt stabilan, hintázás nélkül bírja el a vendégeinket, akár egypontos terhelésnél is!  A közönséges masszázságyakhoz ajándékba adott hordtáskákkal ellentétben a Tandem ágyak megerősített táskája nem lyukad ki az ágy lábaitól, és a fülei akkor sem szakadnak le, ha gyakran hordozzuk az ágyat. Válassza a Tandem Profi ágyakat: a különleges, Basic ágyaknál sűrűbb habszivacsuk tökéletes kényelmet nyújt a teljes kezelés során! Emiatt bár nehezebbek a Basic ágyaknál, de az alumínium váz miatt könnyebbek a favázas társaiknál.  A Tandem ágyaknál megszokott kivételes hosszúság és szélesség mellett az extrán megerősített váz és az alumínium vázas fejtámlatartó a Tandem Profi ágyak kifejezett előnye, így ha 100 kg fölötti vendégei vannak, ebben az ágyban tökéletesen megbízhat és még a megtermett kosarasok is kényelmesen elférnek rajta! A Tandem Profi A2D modell előnyei a Basic Alu-2-vel szemben vastagabb és sűrűbb habszivacs, amely tartósabb és nagyobb kényelmet biztosít extra stabil nyolc ponton hegesztett alumínium váz mozgó részek nélkül és még nagyobb teherbírás erősebb fejtámla tartó: műanyag helyett alumínium rögzítőkkel   Tartósabb aluvázas fejtámla keret U alakú arcpárnával és fej alatti kartámlával 8 ponton hegesztett alumínium váz és extra vastagságú rétegelt falemezen sűrűbb habszivacs a kényelem és tartósság érdekében A masszázságy tartozékai az akciós készletben arclyuk kivágás dugóval fejtámla keret U alakú arcpárnával fej alatti kartámla oldalsó kartámlák praktikus, megerősített hordozó táska erős pántokkal   Arclyuk kivágás dugóval Könnyedén összecsukható és hordozható masszázságy Tandem masszázságy hordozótáska: erős pántok, alján bőrrel megerősítve A TANDEM Profi A2D masszázsasztal tulajdonságai Szélesség: 70 cm Szélesség kartámlával: 95 cm Hossz: 195 cm Hossz fejtámlával: 223 cm Állítható magasság: 65-91 cm Fekvőfelület vastagsága: 10 cm Habszivacs: 4 cm Súly tartozékok nélkül: 14,8 kg Súly tartozékokkal: 17,5 kg Dinamikus terhelhetőség: 300 kg 4 különböző színben kapható A Tandem A2D masszázságy magassága könnyedén beállítható Miért érdemes a Tandem masszázságyba fektetni? Sokunkban felmerül a kérdés, hogy mennyit érdemes kiadni egy masszázságyért, viszont ez a legfontosabb munkaeszközünk, ezért érdemes az ár-érték arányt és a minőséget is figyelembe venni! Ez a Tandem ágyaknál egyáltalán nem probléma, hiszen nem csupán kedvező árúak, hanem hosszú távon is a társunk maradnak! A Tandem masszázságyak megfelelnek az európai előírásoknak és CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

TANDEM Profi A2D összecsukható és hordozható alumínium masszázságy Szín: krém - termék paraméterei

KategóriaKrémek

TANDEM Profi A2D összecsukható és hordozható alumínium masszázságy Szín: krém - ár és elérhetőség előzményei

TANDEM Profi A2D összecsukható és hordozható alumínium masszázságy Szín: krém - egyéb érdekes termékek

TANDEM Profi A2D összecsukható és hordozható alumínium masszázságy Szín: krém - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?