TANDEM Basic ALU-2 összecsukható és hordozható alumínum masszázságy Szín: zöld

TANDEM Basic ALU-2 összecsukható és hordozható alumínum masszázságy Szín: zöld

TANDEM Basic ALU-2 összecsukható és hordozható alumínum masszázságy Szín: zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 69 900 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

TANDEM Basic ALU-2 összecsukható és hordozható alumínum masszázságy Szín: zöld - termékleírás

Miért válassza a Tandem Basic ALU-2 aluvázas, 2 zónás, összecsukható és hordozható masszázságyat? Ez az alumínium vázas masszázságy nem csupán a legolcsóbb, hanem az egyik legnépszerűbb aluvázas ágy a kínálatunkban! Ha olyan ágyat keres, ami biztosan nem szakad be, nem hintázik és minden vendége alatt stabil marad, de mégis verhetetlen ár-érték arányban gondolkozik, akkor megtalálta az Ön számára tökéletes ágyat! A tartozékok nélkül 13,5 kilogrammos súlyú ágyhoz megerősített, szakadásmentes hordozótáskát adunk ajándékba! A közönséges masszázságyakhoz ajándékba adott hordtáskákkal ellentétben a Tandem ágyak megerősített táskája nem lyukad ki az ágy lábaitól, és a fülei akkor sem szakadnak le, ha gyakran hordozzuk az ágyat. A Tandem masszázságyágyak népszerűségét nem csupán a kiemelkedő teherbírásnak, hanem a méretének is köszönheti! Az ágy szélessége az oldalsó kartámláknak köszönhetően akár 95 centiméterre is növelhető, hossza a stabil fejtámlával pedig 223 centiméterre bővíthető. Az alumínium vázas masszázságy tartozékai az akciós készletben arclyuk kivágás dugóval fejtámla keret U alakú arcpárnával fej alatti kartámla oldalsó kartámlák praktikus, bőrrel megerősített hordozó táska   Fejtámasz és könyöktámasz Arclyuk kivágás dugóval   Az oldalsó kartámlák is megtalálhatók az akciós készletben Az ágy és a kiegészítők a megerősített masszázságy hordtáskában könnyedén hordozhatók Leggyakrabban vásárolt kiegészítők:     A TANDEM Basic ALU-2 masszázs asztal méretei Szélesség: 70 cm Szélesség kartámlával: 95 cm Hossz: 195 cm Hossz fejtámlával: 223 cm Állítható magasság: 60-80 cm Habszivacs: 4 cm Súly tartozékok nélkül: 13,5 kg Súly tartozékokkal: 16,2 kg Dinamikus terhelhetőség: 250 kg 5 színben elérhető: kék, fehér, krém, zöld, fekete 2 év garanciával! A Tandem Alu-2 masszázságy magassága könnyedén beállítható Miért érdemes a Tandem masszázságyba fektetni? Sokunkban felmerül a kérdés, hogy mennyit érdemes kiadni egy masszázságyért, viszont ez a legfontosabb munkaeszközünk, ezért érdemes az ár-érték arányt és a minőséget is figyelembe venni! Ez a Tandem ágyaknál egyáltalán nem probléma, hiszen nem csupán kedvező árúak, hanem hosszú távon is a társunk maradnak! A Tandem masszázságyak megfelelnek az európai előírásoknak és CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

TANDEM Basic ALU-2 összecsukható és hordozható alumínum masszázságy Szín: zöld - termék paraméterei

TANDEM Basic ALU-2 összecsukható és hordozható alumínum masszázságy Szín: zöld - ár és elérhetőség előzményei

TANDEM Basic ALU-2 összecsukható és hordozható alumínum masszázságy Szín: zöld - egyéb érdekes termékek

TANDEM Basic ALU-2 összecsukható és hordozható alumínum masszázságy Szín: zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?