Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő #1338874

Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő #1338874

Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő #1338874

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 099 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő - termékleírás

Ezt a karkötőt kifejezetten a szűz jegy (08.24. - 09.23.) szülötteinek terveztük, készítettük. A karkötő tejkvarc 8 mm-es ásvány gyöngyökből és egy fém köztes elemből áll. Az ásvány golyók gumira vannak felfűzve, így kényelmes a hordása.

Szűz (08.24. - 09.23.) horoszkóp jellemzése: E jegy szülöttje igen gyakorlatias, racionális, továbbá remekül ért a pénzügyekhez, és a kereskedelemhez. Könnyen tanul, de nyelvérzéke még ezen felül is kimagasló. Szorgalmas, és fontos számára, hogy mindig hasznosan tevékenykedhessen. Jószívű, szívesen segít másokon, akár ellenszolgáltatás nélkül is. Ezzel szemben arra számít, hogy – ha neki is segítségre lesz szüksége – akkor viszonozni fogják segítőkészségét. Szereti a tisztaságot, és ez már-már átmehet rendmániába is. Erős önfegyelemmel és kitartással rendelkezik. Ha valamit elhatároz, akkor azt általában véghez is viszi. Nagyon fél az ismeretlentől, ezért kevés bizalommal viseltetik az emberek és az élet különböző dolgai iránt. Gyakran előfordul, hogy valóságos napirendi pontok szerint él, és ezt még partnere sem képes felborítani. A kapcsolataiban is nagyon óvatos, bizalmatlan, ezért csak nagyon nehezen lehet elnyerni a szívét. Ha azonban végre sikerül meghódítani, akkor kifejezetten gondoskodó társ válik belőle.

Amit a tejkvarcról érdemes tudnod:

Segít felidézni gyermeki énünket, utat nyit az ártatlanság, a lelkesedés felé. A gyermeki ártatlanság, és előítélet mentes kíváncsiságával fedezhetjük fel újra a világot. Erősíti az életbe vetett hitet, feloldja a szomorúságot, bánatot. Serkenti az empátiát és együttérzést.  Rendkívüli nyugtató kő, harmonizálja az energiákat, elűzi a kétségeket, segít a „szívvel” látni. Harmonizáló hatásának köszönhetően csillapítja a hangulatváltozások okozta depresszív érzéseket, segíti a tudatos irányítás kifejlesztését. Stabilizálja a lelki egyensúlyt, kiváló segítség átmeneti időszakokban, mint pl. a változó kor. Segít visszaemlékezni céljaidra, tiszta vágyaidra, melyeket a napi rutin eltompított. Feloldja a korlátokat, segíti a tanulást, szövegértést, javítja a memóriát. Segíti a nyugodt alvást, és kellemes álmokat hoz. Lehet párosítani Rózsakvarccal, vagy Lepidolittal a kellemes, kikapcsolódást segítő pihenés érdekében. A számítógép monitora elé helyezve elnyeli a káros sugárzásokat. Testi gyógyhatások: Segíti a nyugodt, pihentető alvást. Serkenti az immunrendszert, kiegyensúlyozza a csakrák működését. Gyógyhatását kifejti a női ivarszervekre, oldja a szexuális zavarokat. Lelki gyógyhatások: Nyugtató hatásával elősegíti a meditatív állapot elérését, oldja a mentális blokkokat. Kiváló segítség érzelmi blokkok oldásához. Elősegíti a kommunikációt a Felsőbb Énnel és a szellem vezetőkkel.

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Ezt a terméket a csoportban találja ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő #1338874 termékcsoporthoz tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő - termék paraméterei

Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő - egyéb érdekes termékek

Szűz horoszkópos tejkvarc karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?