Szürke zooplus Isobed  szívecskékkel & mancsokkal kutyáknak, macskáknak- H 150 x Sz 100 cm

Szürke zooplus Isobed szívecskékkel & mancsokkal kutyáknak, macskáknak- H 150 x Sz 100 cm

Szürke zooplus Isobed  szívecskékkel & mancsokkal kutyáknak, macskáknak- H 150 x Sz 100 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 15 285,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szürke zooplus Isobed szívecskékkel & mancsokkal kutyáknak, macskáknak- H 150 x Sz 100 cm - termékleírás

Ezen a puha takarón kedvence kényelmesen kinyújtózhat és az Isobed megvédi a padló esetleges kellemetlen hidegétől is. Vastag, különösen puha felületszerkezete szigetelő hatást gyakorol és egyúttal nedvesség- és légáteresztő tulajdonságokkal is bír. Így kedvence akkor is száraz takarón fekhet, ha véletlenül egy kis malőr történne. Ez a kiváló minőségű takaró meggyőző módon a Vetbed kutyafekhely optimális tulajdonságaival bír, emellett speciális réteggel bevont, aminek köszönhetően a sima padlófelületen sem csúszkál el. Antiallergén felülete még érzékeny kutyák számára is különösen alkalmas alátétté teszi, ami higiénikusan ki is mosható. A praktikus Isobed egész egyszerűen a szükséges méretre vágható - anélkül, hogy kirojtolódna. Ezáltal használható akár autóban, akár odahaza, sőt még kutyaboxokba is helyezheti. A Szürke zooplus Isobed szívecskékkel mancsokkal jellemzői: Ideális otthonra, útközben, de akár újszülött kiskutyák alá is Higiénikus felületszerkezet: Nedvesség- és légáteresztő Antiallergén Elszigeteli a padló hidegét Csúszásgátló bevonattal: a sima padlózaton is fixen megmarad a helyén Igény szerint kivágható: anélkül, hogy kirojtolódna Baktérium- csíramentesíthető: gépben mosható max. 40°C-on (normál mosással), max. 95°C-on (alkalmanként, fertőtlenítési célzattal) Színe: szürke, rózsaszín szívekkel és bézs mancsokkal Anyaga: 100% poliészter csúszásgátló gumibevonattal Mérete: H 100 x Sz 75 x M 2,5 cm Made in UK Ápolási útmutató: az Isobed 40°C-on mosható. Fertőtlenítési okokból 95°C-on is kimoshatja mosógépben, azonban a szövet és a csúszásgátló bevonat károsodásának elkerülése érdekében csak akkor végezzen ilyen fertőtlenítő mosást, ha az feltétlenül szükséges. Mosás után megváltozik a felület tulajdonsága, ez azonban semmiféle befolyással nem bír a termék hatásmódjára. Mosásakor szíveskedjen mellőzni az öblítő használatát!

Szürke zooplus Isobed szívecskékkel & mancsokkal kutyáknak, macskáknak- H 150 x Sz 100 cm - termék paraméterei

KategóriaTakarók

Szürke zooplus Isobed szívecskékkel & mancsokkal kutyáknak, macskáknak- H 150 x Sz 100 cm - ár és elérhetőség előzményei

Szürke zooplus Isobed szívecskékkel & mancsokkal kutyáknak, macskáknak- H 150 x Sz 100 cm - egyéb érdekes termékek

Szürke zooplus Isobed szívecskékkel & mancsokkal kutyáknak, macskáknak- H 150 x Sz 100 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?