Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő

Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő

Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 499 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő - termékleírás

A Te varázslatod! A medálra a szerelmed, egy szeretted vagy gyermeked keresztnevét gravírozzuk! (Lézer gravírozott szögletes alakú nemesacél csúszó medál - 12×10 mm méretű)  

A kollekciónk azért kelt életre, hogy ne csak szívünkbe, hanem ékszerként is hordhassuk ezt a varázslatot.  

Egyedileg gravírozott ékszer esetén hogyan zajlik a rendelés? Nagyon egyszerű!

  • A kiválasztott termék adatlapján tudod a kért feliratot megadni a gravírozáshoz.
  • Itt tudod beállítani azt is, ha szeretnél Látványtervet kérni a gravírozás előtt.
  • Amennyiben a kiválasztott termék másik oldalát is szeretnéd gravíroztatni, válaszd a legördülő menüben az Igen lehetőséget. Ebben az esetben megjelenik egy újabb ablak, ahol a hátoldalra szánt feliratot tudod megadni.
  • A KOSÁRBA RAKOM gombra kattintással el is mented számunkra az adatokat, feliratokat.
  • Ha készen van a Kosarad, add meg az adatokat a rendeléshez (szállítási, fizetési információk), majd a véglegesítés előtt ellenőrizd a Megjegyzés a rendeléshez rovat tartalmát. Itt láthatod, milyen feliratokat adtál meg. Ha elrontottad a kért szöveget, ne ess pánikba, itt tudod módosítani! Egyszerűen írd át a megfelelőre!
  • Véglegesítsd a rendelésed! A visszaigazoló e-mailben a megrendelt termék mellett a kért feliratot is látni fogod. Amennyiben csak itt fedezed fel a hibát, küldj egy válasz emailt 24 órán belül az ügyfélszolgálatnak a helyes felirattal!

MoMents egyedi karkötő kollekciónk elegáns, letisztult, könnyű nyárias hangulatú. Napi hordásra terveztük, így az acél medál és a karkötő nem kopik, nem színeződik el, még ha vízzel érintkezik, akkor sem.

Ezt az egyszerű, de mégis egyedi karkötő ajándék ötletünket egy nemesacél hálós karkötő, és egy gravírozható acél csúszó medál alkotja. A medál 12×10×6 mm méretű.

A karkötő óraszíj kivitelének köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viselet. A csat segítségével könnyen méretre tudod igazítani.

A karkötő 15, és 18 cm-es csuklóméret között állítható.

Termék Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer MoMents, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer MoMents az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Termék Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő csoport termékei között található Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer MoMents, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő - termék paraméterei

Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő - egyéb érdekes termékek

Szívem egyedi medálos MoMents acél karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?