Szivárvány fluorit ásvány karkötő #1345992

Szivárvány fluorit ásvány karkötő #1345992

Szivárvány fluorit ásvány karkötő #1345992

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 149 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szivárvány fluorit ásvány karkötő - termékleírás

Fluorit ásvány gyöngyök gumira fűzve. Amit a szivárvány fluoritról érdemes tudnod: A fluorit, vagy másképpen folyami pát, az a kő, mely biztosan üdítőleg hat ránk, bárhol is tűnik fel. Mindegy, hogy a szikrázó egyszínű levendula fluoritról, vagy az egymást gyönyörűen kiegészítő lila és zöld színekben játszó szivárványfluoritról van szó, a hatás ugyanaz, látványa olyan frissítő és egyben megnyugtató, mintha csak most léptünk volna ki a tusoló alól. A legnépszerűbb fajtája a szivárvány fluorit, ami nem is csoda, hiszen ki ne szeretne elmerengni a szivárvány sokszínűségében, épp úgy, mint ennek a kőnek a szépségében. Minden egyes kő különleges a maga egyediségével és kedvességével! Lelki gyógyhatása: Lelki szinten igen erős védelmet nyújt, elsősorban a kívülről érkező negatív, támadó energiák és gondolatok ellen. A fluorit olyan emberek számára javasolt, akik igyekeznek a valóság magasabb szintjeivel kapcsolatot teremteni. Támogatja a lelki előrelépést és fejlődést.  A fluoritot a 'zsenik kövének' nevezik, kiváló szellemi szintű hatásai végett. Javítja az összpontosító, elemző képességet, gyorsítja a gondolkodást és mindezek mellett az intuíciót is növeli. A kiegyensúlyozottság köveként mindenféle szélsőségek háttérbe szorításában hasznos lehet. Testi gyógyhatás: A fluorit legnagyobb alkotórésze a fluor, amely a legnagyobb hatással csontozatunkra van, ezáltal vázrendszerünk egy sor betegsége ellen hatásos úgy, mint csontritkulás, csonttörés, ízületi gyulladás.  Igen jó hatással van fogainkra, jó a fogszuvasodás, ínygyulladás ellen is. Légzési panaszok enyhítésére is alkalmas, mert jótékony hatással van a légúti nyálkahártyára is. Segít megelőzni a daganatok kialakulását. Kismamáknak kifejezetten javasolt, mivel gátolja a fejlődési rendellenességek kialakulását, a DNS sérülését. Hozzárendelt mágikus hatás:  Véd a sötét hatalmak, illetve a negatív befolyásolás ellen. Csillagjegyei: Vízöntő, Halak Csakrái: Torokcsakra, Homlokcsakra, Koronacsakra Nikkelmentes ékszer. Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer. Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Ez a termék a kategóriába tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Szivárvány fluorit ásvány karkötő #1345992 csoport termékei között található karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Gyöngy karkötők, a márka gyártja R.M.ékszer Ásvány karkötők, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Szivárvány fluorit ásvány karkötő - termék paraméterei

Szivárvány fluorit ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Szivárvány fluorit ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Szivárvány fluorit ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?