Szív csakra medálos ásvány karkötő #1466184

Szív csakra medálos ásvány karkötő #1466184

Szív csakra medálos ásvány karkötő #1466184

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 599 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szív csakra medálos ásvány karkötő - termékleírás

Szív Csakra Karkötő: Nyisd meg a szíved a szeretet és a boldogság előtt!

Fedezd fel a szív mélyén rejlő kincseket a Szív Csakra karkötővel!

 

Ez a káprázatos karkötő három ásványt ötvöz, amelyek erős energetikai hatással bírnak a szívcsakra aktiválására és a szeretet áramlásának elősegítésére.

 

A karkötőben rejlő varázslat:

  • Aventurin: A 'szív köve', mely nyitottá tesz a szeretetre és segít megbocsátani. Zöld színe a harmóniát és a békét sugározza.
  • Jáde: A 'bölcsesség köve', mely erősíti az önmagunk iránti szeretetet és segít megtalálni a belső békét. Finom zöld színe a nyugalmat és a kiegyensúlyozottságot szimbolizálja.
  • Malachit: A 'transzformáció köve', mely segít elengedni a múltbeli sérelmeket és nyitottá tesz az új szerelemre. Élénk zöld színe a növekedést és a megújulást sugározza.  

A Szív Csakra:

A mellkasunk közepén elhelyezkedő csakra, mely kapcsolódik a szeretethez, a boldogsághoz és az empátiához. Amikor ez a csakra nyitott, könnyebben tudunk adni és kapni szeretetet, és mélyebb kapcsolódást élhetünk át másokkal.

 

Tökéletes választás:

  • Akik szeretnének nyitottabbá válni a szeretetre.
  • Akik nehezen tudnak megbocsátani maguknak és másoknak.
  • Akik szeretnének boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet élni.
  • Akik egyedi és gyönyörű ásvány karkötőt keresnek.  

Kényeztesd magad a Szív Csakra karkötő varázslatos energiájával, és nyisd meg a szíved a szeretet és a boldogság áramlása előtt!

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Szív csakra medálos ásvány karkötő #1466184 csoport termékei között található ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Szív csakra medálos ásvány karkötő - termék paraméterei

Szív csakra medálos ásvány karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Szív csakra medálos ásvány karkötő - egyéb érdekes termékek

Szív csakra medálos ásvány karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?