Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db ()

Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db ()

Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db ()

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 11 990 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db () - termékleírás

Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db Ezzel a nagy szines ceruza készlettel a rajzolás öröm lesz. A szines ceruza készlet igazán széles színválasztékot kínál, amelyel szinte bármit megrajzolhat. Rembrandt elsőként festett meg olyan csoport portrét, amelyen a karakterek valamilyen tevékenységet folytatnak. Merítsen ihletet ettől a híres művésztől, játsszon a színekkel, a fénnyel és a részletekkel. Ennek a színes ceruza készletnek az exkluzív kiadása a világ egyik leghíresebb múzeumával - az amszterdami Rijskmuseum - együttműködésével jött létre. Annak céljából tervezték, hogy a régi híres mesterek által új művészeket inspiráljon.TERMÉK ParamÉTEREI:Színes ceruza készlet fém dobozban, borítóján Rembrandt Harmensz. van Rijn Éjjeli őrjárat című festmény A készlet 50 hihetetlenül változatos árnyalatot tartalmazKiválóan pigmentalt ceruzabél, biztosított fényállósság hosszú ideigCeruzabél 2,9 mm vastag, duplán ragasztott

Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db () - termék paraméterei

KategóriaCeruzák

Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db () - ár és elérhetőség előzményei

Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db () - egyéb érdekes termékek

Szines ceruzák Bruynzeel limitált kiadás Rembrandt Harmensz. van Rijn / 50 db () - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?