Szett: Savic Aseo XXL macska wc magas peremmel - világosszürke/fehér + 6db Bag it Up Jumbo alátét

Szett: Savic Aseo XXL macska wc magas peremmel - világosszürke/fehér + 6db Bag it Up Jumbo alátét

Szett: Savic Aseo XXL macska wc magas peremmel - világosszürke/fehér + 6db Bag it Up Jumbo alátét

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 150 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szett: Savic Aseo XXL macska wc magas peremmel - világosszürke/fehér + 6db Bag it Up Jumbo alátét - termékleírás

A Savic extra tágas alomtálcája több macskának vagy nagyobb macskafajták képviselőinek is elegendő hellyel tud szolgálni dolguk elvégzéséhez. Emellett még magas hátsó rész és védőperem gondoskodik arról, hogy minden az alomtálcán belül maradjon - még akkor is, ha az Ön kedvence éppen amolyan állva vizelős fajta, vagy dolga végeztével túl intenzíven kaparja el a hátramaradottakat. Ezáltal az XXL toalett környéke mindig tiszta és rendezett marad. A Savic Aseo Jumbo macska wc süllyesztett bejárata megkönnyíti a be- ill. kijutást, így kiscicák, öregebb, beteg vagy legyengült macskák is kényelmesen tudják használni. Tisztításhoz a fehér perem egész egyszerűen levehető a szürke aljtálcáról, majd újra visszahelyezhető - mindez lehetővé teszi a macskatoalett higiénikus, problémamentes takarítását. A Savic Aseo Jumbo magas peremes macska wc jellemzői nagy vonalakban: Különösen tágas alomtálca Ideális nagyobb méretű fajtáknak, többmacskás háztartásokban, macskacsaládok vagy kiscicák és anyjuk számára Megemelt hátfal és speciálisan megformázott védőperem: az alomtálcában tartja a macskaalmot, s így a macska wc környezete tiszta marad; dolgukat állva végző macskák számára is alkalmas Süllyesztett, alacsony bejárat: kiscicák, öregebb, beteg vagy legyengült macskák is minden különösebb probléma nélkül hozzáférnek Levehető perem: egyszerűen levehető majd visszahelyezhető az aljtálcára - az egyszerű és kényelmes tisztítás szolgálatában Made in Belgium Színe: választhatóan világosszürke fehér védőperemmel, vagy mokka szín fehér peremmel Mérete: Teljes méret: H 67,5 x Sz 48,5 x M 28 cm Belső méret: kb. H 56 x Sz 39 x M 27,5 cm Bejárat magassága elöl kb. 17,5 cm (védőperem nélkül kb. 14,0 cm) Tálca magassága hárul kb. 28,0 cm (védőperem nélkül kb. 26,5 cm) Befelé álló perem: kb. 3 cm A Savic Bag it Up alomalátét ideális kiegészítést nyújt a macskatoalettekhez. A szakadásmentes fóliának köszönhetően nem tud vizeletkő keletkezni az alomtálca belső oldalain és megelőzi a kellemetlen szagokat. Ezenkívül meghosszabbítja a műanyag toalett élettartamát is. A Savic Bag it Up alomalátéttel a macskatoalett tisztítása igazi gyerekjáték! Az alátétről az alábbi linken talál bővebb információt: Savic Bag it Up alomalátét Felhívjuk szíves figyelmét, hogy magát a macskatoalettet kizárólag a 520407.0 és 520407.2 termék ill. az 520407.4 és 520407.5 szett kosárba helyezésével tudja megrendelni. A macskatoaletthez kiegészítő tartozékot is vásárolhat, amely viszont az eredeti macskatoalettet NEM tartalmazza. Amennyiben a macskatoalett nem elérhető, attól függetlenül a kiegészítő tartozékokat még módjában áll megvásárolni az alaptermék nélkül. Kérjük, mindig szíveskedjen ellenőrizni, melyik terméket helyezte a kosarába!

Szett: Savic Aseo XXL macska wc magas peremmel - világosszürke/fehér + 6db Bag it Up Jumbo alátét - termék paraméterei

Szett: Savic Aseo XXL macska wc magas peremmel - világosszürke/fehér + 6db Bag it Up Jumbo alátét - ár és elérhetőség előzményei

Szett: Savic Aseo XXL macska wc magas peremmel - világosszürke/fehér + 6db Bag it Up Jumbo alátét - egyéb érdekes termékek

Szett: Savic Aseo XXL macska wc magas peremmel - világosszürke/fehér + 6db Bag it Up Jumbo alátét - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?