Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica

Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica

Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 28 175 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica - termékleírás

Pszoriázisban szenved, és száraz és hámló foltok vannak a bőrén? Próbált már különböző kozmetikai termékeket, de egyik sem volt elég hatékony ahhoz, hogy tartós enyhülést hozzon? Talán meglepődik, de ez elég gyakori, mivel a bőrproblémákat nem lehet a felszínen megoldani. A bőrproblémák oka gyakran belül rejlik. Az emésztőrendszer és a belek állapotához van köze. Ezek megfelelő kolonizációja baktériumokkal és a teljes mikrobiom jelentős szerepet játszik a bőrproblémák megoldásának megtalálásában. És ezért állítottuk össze ezt az egyedülálló kombinációt a pikkelysömör kezelésére. Két hatékony termékből áll, amelyek segítenek a pikkelysömörrel kapcsolatos problémák kezelésében. És nemcsak kívülről, hanem belülről is.

A készlet tartalmazz: Krém KARTALIN® - A+ és Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS 90 kapszula

Krém KARTALIN® - A+ 100ml

Ez a krém hatékony és átfogó terápiát kínál a pikkelysömör, atópiás ekcéma, neurodermitisz és más krónikus, nem fertőző bőrbetegségek napi bőrápolásában. Nem tartalmaz kortikoidokat, hormonokat vagy mesterséges illatanyagokat.

A természetes összetevők tartalmának és egymással való kiegyensúlyozott kombinációjának köszönhetően nem toxikus összetételű, magas és átfogó terápiás hatást biztosít, mellékhatások és egyéb szövődmények nélkül. Teljesen biztonságos és általában nagyon jól tolerálható.KARTALIN® - A+ krém minden bőrtípusra alkalmas. A bőrre gyakorolt agresszív hatás nélkül. Korlátozott alkalmazási idő nélkül.

Használata: A krémet egyenletes rétegben (dörzsölés nélkül) naponta 1-2 alkalommal vigye fel az érintett bőrfelületekre. Nagy bőrfelület kezelése esetén a krémet fokozatosan adagoljuk. 3 nap múlva a lábak bőrére, 3 nap múlva a kezek bőrére, majd további 3 nap múlva a többi érintett bőrfelületre kezdjük az alkalmazást.Mivel a Kartalin nem tartalmaz kortikoszteroidokat, ezért hosszú ideig is alkalmazható. Az alábbiak eléréséhez a lehető leghosszabb ideig tartó remisszió elérése érdekében a Kartalin kenőcs használata a betegség súlyosságától függően kb. 2-4 hónapig ajánlott. A hatás általában az alkalmazást követő 1-2 héten belül megfigyelhető.

Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja az összetevők szembeni egyéni intolerancia vagy túlérzékenység esetén. Allergiás reakció esetén azonnal távolítsa el a krémet a bőrről és forduljon orvoshoz. A krém alkalmazásának ideje alatt nem ajánlott alkoholt fogyasztani és korlátozni javasolt a dohányzást. Gondoskodjon az elegendő alvásról. Nem ajánlott a krémet más hormonális krémekkel kombinálni. A krém alkalmazása után nem ajánlott a tartós napfénynek való kitettség.Ellenjavallatok. A termék bármely összetevőjével szembeni egyéni intolerancia nem kizárt. Ha bőrét mosakodás után száraznak érzi, használjon lágyító krémet.

Tárolás: Gyermekek elől elzárva, sötét helyen, szobahőmérsékleten tárolandó.

A csomagolás tartalma/térfogat: 100 ml

Származási ország: Oroszország

 


Masticha PROBIOTICS & PREBIOTICS 90 kapszula

Ez a maszticha étrend-kiegészítő magasan aktív összetevőket tartalmaz, többek között Probiotikumok amelyek tisztítják a szervezetet és egyúttal antioxidánsként is működnek. A Masticha ideális napi használatra. Megelőző és támogató szerként is hatékony a különböző emésztési zavarok kezelésében.

Masticha probiotikumok és prebiotikumok egy egyedülálló természetes gyógymód, amely kivételes összetételével támogatja a belek egészségét. Hatékony természetes segítőjévé válhat, különösen, ha emésztési problémáktól , gyulladástól vagy fekélyektől szenved.Két hatóanyag - masztix por és inulin - egyedülálló kombinációját tartalmazza. Ezenkívül természetes probiotikumokkal, Lactospore-okkal van dúsítva, amelyek harmonizálják az emésztést és segítenek helyreállítani a megzavart bélmikrobiomot.

  • masticha por fontos táplálékkiegészítő és nélkülözhetetlen segítség a gyomorfekély és más gyomorfekélyek elleni küzdelemben. emésztési panaszok. A masticha por hatása számos esetben bizonyított. A port kapszula formában dolgozzák fel, ami pontosan adagolhatóvá és kényelmesen bevehetővé teszi. A készítmény aprobiotikumok és prebiotikumok kombinációja által képviselt harmonikus szimbiózis előnyeit élvezi: A probiotikumok hasznos baktériumok, a prebiotikumok táplálják őket. Ez a páros a kulcsa a megfelelő működésnek, immunrendszerének és a egészséges bélmikrobiomnak.
  • Inulin - egy természetes rost, amely hozzájárul a bélrendszer egészségéhez és számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Prebiotikus tulajdonságai elősegítik az egészséges emésztést azáltal, hogy pozitívan befolyásolják a hasznos baktériumok növekedését a bélben.Ez segít fenntartani a bél mikrobióta egyensúlyát és javítja a tápanyagok felszívódását az ételekből. Ezenkívül az inulin más szénhidrátokhoz képest alacsonyabb kalóriaértékkel rendelkezik, ami segíthet az optimális testsúly fenntartásában - ami előnyös a cukorbetegek számára. Az inulin segít fenntartani az emésztőrendszer egyensúlyát, ami elengedhetetlen a szervezet betegségekkel szembeni védelméhez.
  • Természetes probiotikumok - A Masticha probiotikumok és prebiotikumok Lactospore-t tartalmaznak, amelyek természetes alapú probiotikumok, amelyek gátolják a rothasztó mikroorganizmusok növekedését. Mint ismeretes, a piacon különböző típusú probiotikumok vannak forgalomban, amelyek bifidobaktérium vagy laktobacillus törzseket tartalmaznak. Ezek problémákat okozhatnak például a SIBO-ban(vékonybél-baktériumok túlszaporodása szindróma) szenvedők számára.A Lactospore egy speciális baktériumkomplexum, amely nem tartalmaz ilyen típusú baktériumokat. Ez a különböző allergiákban szenvedők számára is előnyös.

A Masticha probiotikus és prebiotikus kapszula vegán termék.

Ajánlott adagolás. Naponta 3-szor 1 kapszula

Az egyes hatóanyagok tartalma 1 kapszulában:

Hatóanyag

1 kapszula

Ajánlott napi adag (%)

Mastich por ( Pistacia lentiscus Var. Chia)

168 mg

Nincs meghatározva

Inulin - rost cikóriagyökérből(Cichorium intybus)

112 mg

Nincs meghatározva

Lactospore 6M probiotikumok (Bacillus Coagulans 1205-LactoSpore 6 BLN)

70 mg

Nincs meghatározva

 

Egészségügyi figyelmeztetések: Ne lépje túl az előírt ajánlott adagot. Az étrend-kiegészítő nem használható étrend-helyetesítóként. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja, ha egyénileg intoleráns vagy túlérzékeny bármely összetevőre. Nem alkalmas gyermekek, terhes vagy szoptató nők számára.

Tárolás. Ne tegye ki fagynak vagy nedvességnek.

A csomag tartalma/kapacitása: 90 kapszula

Származási ország: EU/Made in Slovakia

 

 

TIPPÜNK:Érdekli a természetes megoldások az egészségügyi problémáira és szeretne többet megtudni arról, hogyan emésztés, mikrobiom és bélrendszer befolyásolják a bőröd állapotát? Olvassa el átfogó cikket a leggyakoribb emésztési rendellenességekről és tudjon meg többet a hatékony módszerekről, amelyek segítségével nem csak az emésztési és bőrpanaszokat kezelheti.

Sajnos a gyógynövénykészítményekre vonatkozó jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy olyan részletes információkat közöljünk, amelyek a gyógynövények egészségügyi vagy terápiás hatásáról adhatnak képet, annak ellenére, hogy a gyógynövényeket már több száz éve használják, és emberek millióinak segítettek. Mi azonban bízunk a józan észben, és felismerjük, hogy a természet ezen ajándékaiban van valami rendkívüli. Nem szeretnénk megfosztani Önt attól a lehetőségtől, hogy a gyógynövényekről nyilvánosan elérhető forrásokból szerezzen információt. Ebben a cikkben ezért összefoglaltuk mindazokat az információkat, amelyeket a termék és hatásainak felfedezésével töltött sok év alatt találtunk.

Termék Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica termékcsoporthoz tartozik Kozmetikai készletek, márka kínálatában szerepel Herbatica, az eladó ajánlatában Herbatica.hu.

Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica - termék paraméterei

Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica - ár és elérhetőség előzményei

Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica - egyéb érdekes termékek

Szett pikkelysömörre - Kartalin krém és Masticha probiotikumokkal és prebiotikumokkal - Herbatica - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?