Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő

Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő

Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 1 199 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő - termékleírás

A számotokra állítottunk össze egy kedves ajándékot, szeretettel!  

A karkötőt a kártyával együtt kapjátok meg!

A köszönő csomag tartalma: 1 db karkötő; 1 db köszönő kártya  

Ez a karkötő remek meglepetés lehet bárkinek, akit szeretnél megajándékozni.  

A laminált kívánság kártya mérete 110×80 mm.

Az angyalok szerint, ha mindenki megtanulna kérdések, kételyek nélkül bízni az ösztöneiben, a világ sokkal békésebb hely lehetne. Bízz magadban, és válaszd ki saját védőangyal vagy segítő angyalodat! A megérzés útba igazító, és nem megmagyarázó rendszer. Tanulj meg tehát bízni az ösztöneidben anélkül, hogy mindig keresnéd a magyarázatokat, a visszaigazolást.

Ez a karkötőnk tökéletesen antiallergén, így fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. A medál mérete: 28×20 mm. A valódi ásvány angyal medál fém akasztó részét acélból / orvosi fémből készítettük. Az angyalka szárnya akrillból készült. Az angyalka fejét, és testét valódi 8 mm-es hópehely-obszidián ásvány gyöngyök alkotják. A karkötő microcord zsinóros kivitelének köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viselet. Speciális csúszócsomók segítségével van elkötve a zsinór, így méretre tudod igazítani. Fontos, hogy óvatosan húzd a zsineget a csomókon keresztül.

A karkötő 14, és 20 cm-es csuklóméret között állítható. A microcord zsinór nagyon tartós, és könnyű nylon anyag, átmérője 1,7 mm.

Amit az obszidiánról érdemes tudnod:  Sötét téli este, még a Hold sem világít. Kinézünk meleg lakásunk ablakából és látjuk az utcai lámpa fényénél, hogy nagy, kristályos szemekben szállingózik a hó. Ilyen hatású a hópehely obszidián megjelenése is. Az obszidián vulkanikus kőzet, amely a hirtelen kihűlt és megkövesedett lávából keletkezik, a benne lévő 'hópelyhecskék' pedig belső kristályok.  Lelki gyógyhatása:  Ahogy ez a kő mintázata lenyűgözően hat ránk, úgy érik meg bennünk az igény életünk szükségtelen mintázatainak feloldása iránt. Érzékenyebbé tesz a körülöttünk történő események iránt, segít a tisztánlátásban. Aktiválja tudatfelettinket, és segít felismerni és integrálni elfojtott énünket, ezért javasolt használata meditáció alatt. Megszünteti az energiaáramlási blokádokat.  Testi gyógyhatás:  Hatásosak allergia esetén, fokozza a vérellátást, segíti az emésztést. Általános életerővel tölt el minket használata során. Gyulladáscsökkentő hatású, jó izomfájdalmak kezelésére is.  Hozzárendelt mágikus hatás:  Negatív energiák ellen védelmező kő.  Csillagjegyei: Mérleg Skorpió, Bak  Csakrái: Gyökércsakra

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!

Termék Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Ásvány karkötők, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ez a termék a kategóriába tartozik karkötők -, a márkához tartozik R.M.ékszer Ásvány karkötők az e-shop kínálatában Rmekszer.hu.

Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő - termék paraméterei

Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő - ár és elérhetőség előzményei

Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő - egyéb érdekes termékek

Szeretlek Papa obszidián angyal karkötő - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?