Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat

Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat

Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 31 124 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat - termékleírás

Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat Ahogy a neve is mutatja, ez egy uniszex napszemüveg Julbo Journey tökéletes bármilyen utazáshoz vagy kalandhoz. Kompromisszummentességük, modern dizájnjuk a hab a tortán, amely teljessé teszi a stílusát. Széles színválasztékból választhat, vagy választhat átlátszó színt is keretet. A modellhez kapható valamennyi lencse polikarbonát. Visor Polar ized 3: alkalmas mindenféle tevékenységhez, tiszta kilátás a vízen vagy a hegyekben. 3 polikarbonát lencse (látható fényáteresztés: 11%), a következővel polarizáló kezeléssel. Alkalmas minden típusú tengeri vagy hegyi sportokhoz, blokkolja a vakító fényt havon és vízen. Polar Az izáció egyszerűen fogalmazva egy olyan jelenség, amelyben a nem polarizált fény, amikor fényes felületről visszaverődik, bizonyos mértékű polarizáltságot vagy 'ragyogást'. Polar az isational szemüvegek így képesek megvédeni a látást az ilyen tükröződések ellen, és csökkentheti a vakító fényt visszaverődést. Napszemüveg » Sport szemüveg » Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat

Termék Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat csoport termékei között található Utazási szűrők, a márkához tartozik Julbo.

Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat - termék paraméterei

IntrastatSzemüvegek (sport, fashion)-0,15-90041091
KategóriaSzemüveg, Utazási szűrők
MárkaJulbo

Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat - ár és elérhetőség előzményei

Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat - egyéb érdekes termékek

Szemüvegek Julbo UTAZÁS POLAR 3, szürke t mat / kert mat - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?