Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas

Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas

Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 41 771 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas - termékleírás

A KOLLEKCIÓ AZOKNAK, AKIK MEGFIGYELIK A kollekciót az angol stílus kedvelőinek hoztuk létre, tele bájjal és egyedi dekorációval. Mi különbözteti meg ezt a kollekciót? A vitrinek és komódok üvegezésén található díszítő díszek, valamint a sikkes angol hangulat. TADEUSZ BÚTOROK - a hagyományt a modernitással ötvözve. A dekoratív díszek és a látható faszerkezet érdekes, de nem nyomasztó megjelenést kölcsönöznek. A dekoratív díszekkel ellátott üvegezés tökéletesen kiemeli a belső tér meleg hangulatát. Kis RTV szekrény a TV alatt. Egy fiókkal a kábelek számára és két polccal a set-top boxok vagy konzolok számára. Fém fogantyúkkal díszített.   Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas

Termék Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas csoport termékei között található Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas - termék paraméterei

Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas - ár és elérhetőség előzményei

Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas - egyéb érdekes termékek

Szekrény TV Tadeusz tölgy lefkas - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?