Szekrény Sorento lamel 200X215X61

Szekrény Sorento lamel 200X215X61

Szekrény Sorento lamel 200X215X61

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 164 626 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szekrény Sorento lamel 200X215X61 - termékleírás

Elegáns, egyszerű vonalak és érdekes padláskarakter jellemzi a Sorento szekrényt. Ez a gyönyörű, eredeti bútor biztosan feldobja bármely belső teret, és modern hangulatot kölcsönöz nappalijának, irodájának vagy hálószobájának. Tartós anyagok - masszív bútorok A szekrény tartós és masszív laminált forgácslapból készült, tölgy kézműves arany színben. A finom lécdekorok hangsúlyozzák a bútor modern stílusát. A matt felületnek köszönhetően a szekrény könnyebben illeszkedik a klasszikus stílusokhoz. A bútor szépségét a front közepén elhelyezett tükör is meghatározza. Egyedi bútordarab - látványos és praktikus, így minden otthonba és lakásba érdekes választás lesz. A bútor nagy méretei lehetővé teszik, hogy rengeteg dolgot tároljon a szekrényben, a bútor kapacitása valóban hatalmas! Jól megtervezett bútorok A szekrénynek két pántos ajtaja van - egy pár jobbra és egy balra -, amelyek mögött polcok találhatók. Ezenkívül a szekrény közepén három fiók található. A fiókok felett, a dupla lengőtükrös ajtók mögött egy helyiség található, ahol egy rögzített ruharúd található. Ennek a megoldásnak köszönhetően a bútor tökéletes lesz dokumentumok, kozmetikumok, ruhák, fehérneműk vagy személyes tárgyak tárolására - így gyakorlatilag bármilyen helyiségbe tökéletesen illeszkedik. Modern és klasszikus terekhez egyaránt Jellegzetes tölgyfakézműves arany színének, valamint a természetes fa mintázatának és a fekete kartonból készült vonzó betéteknek köszönhetően a Sorento szekrény könnyen illeszkedik a legkülönbözőbb belsőépítészeti stílusokhoz. Segítségével könnyedén megtervezheti egy otthoni iroda, egy modern nappali vagy egy tetőtéri hálószoba berendezését. Sorento szekrények vásárlása Az áruházunkban kapható Sorento ruhásszekrény önösszeszerelő termék. Ügyfeleinknek jól védett kartoncsomagolásban szállítjuk. A minden csomagban található egyértelmű utasítások és a megfelelő összeszerelési elemek megkönnyítik a bútorok önálló összeszerelését.

Termék Szekrény Sorento lamel 200X215X61 csoport termékei között található Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Szekrény Sorento lamel 200X215X61 - termék paraméterei

Szekrény Sorento lamel 200X215X61 - ár és elérhetőség előzményei

Szekrény Sorento lamel 200X215X61 - egyéb érdekes termékek

Szekrény Sorento lamel 200X215X61 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?