Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft

Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft

Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 62 832 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft - termékleírás

GYŰJTEMÉNY DÉL-FRANCIAORSZÁG SZERELMESEINEK. Tökéletes kollekció a provence-i stílus kedvelőinek, akik az élénk színeket és a természetes megjelenést kedvelik. Mi különbözteti meg ezt a kollekciót?Provence-i, idilli hangulat és élénk színek. A könnyű bútorformák és az egyszerűség sokáig emlékezetes marad, a természetesség egyszerűséggel és funkcionalitással párosul. Lehet ennél vonzóbb? Úgy hangzik, mint az ideális megoldás. Provence által inspirált bútorok. Egyszerű, funkcionális bútorok. Ideális az étkezőbe vagy a nappaliba. Egyajtós szekrény a Kora kollekcióból. Belül egy polcot és egy 36,6 cm-es rudat találunk, ami rengeteg lehetőséget ad a szekrényben található hely elrendezésére. Lehetőség van három polc hozzáadására, ami sokkal több lehetőséget ad nekünk a tér elrendezésére. Tartós anyagokból készült, fém fogantyúkkal és zsanérokkal. Nagyszerű szolgálatot tesz bármelyik szobában, bája sokakat meglep. Két színben kapható. Szekrény Kora K2 1D kraft zlatá/kraft biela Utasítás:

Termék Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft termékcsoporthoz tartozik Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft - termék paraméterei

Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft - ár és elérhetőség előzményei

Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft - egyéb érdekes termékek

Szekrény Kora K2 1D arany kraft / fehér kraft - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?