Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm

Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm

Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 55 812 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm - termékleírás

A Finezja szektor rendszer szilárd és modern bútorokból áll, sonona tölgy színű. A nagyszámú elemnek köszönhetően a Finezja ideálisan alkalmazható mind a nappali, mind a hálószobában vagy az ifjúsági szobában. A rendszer a belsőépítészet legújabb trendeire utal. A Finezja bútorokat magas színvonalú, egyszerű formájú szilárd anyagok és eredeti színek jellemzik, amelyek elősegítik a belső terek valódi egyedi megjelenését. A szolgáltatások széles skálájával különféle kompozíciókat készíthet, amelyek szinte bármilyen helyiségbe beleférhetnek. A bútorok laminált forgácslemezből készültek, az éleket ABS él védi. Díszes profil. Bútorunkat kiváló minőség és vonzó árak jellemzik.

Termék Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm termékcsoporthoz tartozik Előszoba bútor, márka kínálatában szerepel MERKURY MARKET az e-shop kínálatában MerkuryMarket.hu.

Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm - termék paraméterei

Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm - ár és elérhetőség előzményei

Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm - egyéb érdekes termékek

Szekrény Finezja F2 sonoma csokoládé 90 cm - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?