Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc

Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc

Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 999 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc - termékleírás

A Te varázslatod! A téglalap medálra a keresztnevetek kezdőbetűjét gravírozzuk! (Lézer gravírozott téglalap alakú nemesacél medál - 38×6 mm méretű)

A kollekciónk azért kelt életre, hogy ne csak szívünkbe, hanem ékszerként is hordhassuk ezt a varázslatot. Ebbe az acél lap medálba 2 keresztnév kezdőbetűt gravírozunk.

Az ár tartalmazza a gravírozás költségét. A gravírozási idő rendeléstől számított 2 hét, de erről külön emailben is értesíteni fogunk.

Egyedileg gravírozott ékszer esetén hogyan zajlik a rendelés? Nagyon egyszerű!

  • A kiválasztott termék adatlapján tudod a kért feliratot megadni a gravírozáshoz.
  • Itt tudod beállítani azt is, ha szeretnél Látványtervet kérni a gravírozás előtt.
  • Amennyiben a kiválasztott termék másik oldalát is szeretnéd gravíroztatni, válaszd a legördülő menüben az Igen lehetőséget. Ebben az esetben megjelenik egy újabb ablak, ahol a hátoldalra szánt feliratot tudod megadni.
  • A KOSÁRBA RAKOM gombra kattintással el is mented számunkra az adatokat, feliratokat.
  • Ha készen van a Kosarad, add meg az adatokat a rendeléshez (szállítási, fizetési információk), majd a véglegesítés előtt ellenőrizd a Megjegyzés a rendeléshez rovat tartalmát. Itt láthatod, milyen feliratokat adtál meg. Ha elrontottad a kért szöveget, ne ess pánikba, itt tudod módosítani! Egyszerűen írd át a megfelelőre!
  • Véglegesítsd a rendelésed! A visszaigazoló e-mailben a megrendelt termék mellett a kért feliratot is látni fogod. Amennyiben csak itt fedezed fel a hibát, küldj egy válasz emailt 24 órán belül az ügyfélszolgálatnak a helyes felirattal!

'A csodák születéséhez előbb egy másik csodának kell megszületnie. És megszületett. Igen. Azon a napon, amikor megláttad a fényt, amikor felsírtál. Egy Csodával gazdagodtam én. Veled. Olyan Csodával, aki csodát varázsolt az életembe. Azon a napon, amikor én is megláttam a fényt. A te fényedet.'  - Csitáry-Hock Tamás  

A karkötő kollekciónk elegáns, letisztult, könnyű nyárias hangulatú. Napi hordásra terveztük.

Ezt az egyszerű, de mégis egyedi karkötő ajándék ötletünket egy nemesacél karlánc, és egy gravírozható acél téglalap medál alkotja. A medál 38×6 mm méretű.

A nemesacél más néven orvosi fém medál nem allergizál, ezért fémre érzékenyeknek is bátran ajánljuk. Mindemellett az acél medál nagyon strapabíró, nem kopik, nem színeződik el, rendkívül hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét.

A karkötő nemesacél láncos kivitelének köszönhetően minden méretű csuklón kényelmes viselet. Speciális csúszóelem segítségével méretre tudod igazítani.

A karkötő 12, és 21 cm-es csuklóméret között állítható. A nemesacél karlánc nagyon tartós, és könnyű, átmérője 2 mm.

Termék Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc termékcsoporthoz tartozik ékszerek -, márka kínálatában szerepel R.M.ékszer Egyedi, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Acél ékszerek a márkától R.M.ékszer Egyedi, boltban megtalálod Rmekszer.hu.

Termék Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc termékcsoporthoz tartozik Acél medálok, a márkához tartozik R.M.ékszer Egyedi, az e-shopban megtalálod Rmekszer.hu.

Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc - termék paraméterei

Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc - ár és elérhetőség előzményei

Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc - egyéb érdekes termékek

Szabad szerelem egyedi acél lap medálos karlánc - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?