Tönköly-árpa cefre, az egészségesebb péksütemények alapanyaga. Főtt tönkölyszemeket, tönkölyrongyokat, sót és élesztőt tartalmazó egyfajú gabonapép. Alkalmas kenyér és péksütemények előállítására. A tönköly ősi búzafajta, kissé diós ízű. | Lágyított
Szárított erjesztett termék, amely árpalisztből készül, az íz fokozása érdekében maláta hozzáadásával, kilogrammos kiszerelésben. Szárított, természetesen erjesztett élesztő, amely pozitívan befolyásolja a termékek érzékszervi tulajdonságait, növeli a víz megkötését
A kiflik még napokig ízletesek lesznek... | Általános javítószer normál és finom pékárukhoz, kelesztési tűrés, a pékáruk eltarthatóságának meghosszabbítása, kis és ipari pékségek számára. | Egy a sok úgynevezett sütésjavító közül. Elősegíti a kovászolódást,
Adalékanyagok (ún. e) nélküli finom pékáruk előállítására szolgáló javítószer az összetételben. | Adalékanyag-mentes keverék az édes pékáruk, például fánkok lágyítására, különös tekintettel a hosszabb eltarthatóságra. | A Non-E egy olyan pékáru márka, amely
Gabona cefre mesterséges tartósítószerek nélkül, az egészségesebb péksütemények alapanyaga. Természetesen stabilizált cefre zabszemekkel, napraforgóval és más puha magokkal (quinoa, len, kender, chia). | | A zabélesztővel stabilizált lágy szemcsék keverékéből készült pép,
A kiflik még napokig ízletesek lesznek... Általános javítószer normál és finom pékárukhoz, kelesztési tűrés, a pékáruk eltarthatóságának meghosszabbítása, kis és ipari pékségek számára. | Egy a sok úgynevezett sütésjavító közül. Elősegíti a kovászolódást, javítja
Chia cefre, az egészségesebb péksütemények alapanyaga. Chia magból készült egyfajta cefre, amely alkalmas kenyér, péksütemények, ciabatta és zsákmányos sütemények előállítására. | A chia kicsi spanyol zsályamag, amelyet táplálkozási értékük miatt értékelnek. Mivel
Szárított erjesztett élesztő segély Fermento P malt 10 kilogrammos csomagban. Szárított, természetesen erjesztett élesztő, amely pozitívan befolyásolja a termékek érzékszervi tulajdonságait, növeli a víz megkötését és lehetővé teszi a receptek változékonyságát - a