Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia

Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia

Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 6 950 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia - termékleírás

Gabona cefre mesterséges tartósítószerek nélkül, az egészségesebb péksütemények alapanyaga. Természetesen stabilizált cefre zabszemekkel, napraforgóval és más puha magokkal (quinoa, len, kender, chia). A zabélesztővel stabilizált lágy szemcsék keverékéből készült pép, amely önmagában teljesen mentes minden mesterséges tartósítószertől. Sós és édes alkalmazásokhoz egyaránt alkalmas. A többszemű kenyér és péksütemény klasszikus használata mellett finom péksütemények, pirított kenyerek, bagettek és hasonlók is használhatók. Azonnali használatra kész. A cefre párolt vagy főtt és duzzadt szemek általában búza, árpa, hajdina, tönköly és egyéb magok, például napraforgó, len, szezám és más magvakból származnak. A cefre segítségével egészséges aminosavakat és ásványi anyagokat kapunk a tésztában. A sütemény hosszabb ideig friss és rugalmas is marad - az előre beáztatott szemek fokozatosan engedik nedvességüket a megsült tésztába. Ajánlott adagolás: 20–100 tömegszázalék liszt édes termékekben20–40 tömeg% liszt sós termékekbenKiszerelés: 5 kg

Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia - termék paraméterei

Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia - ár és elérhetőség előzményei

Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia - egyéb érdekes termékek

Gabona cefre tartósítószerek nélkül Silkgrain Sonnen Müsli - 5 kg - Zeelandia - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?