SureFlap Microchip macskaajtó - Kiegészítő tartozék: RFID-medál nyakörvhöz (2 darab)

SureFlap Microchip macskaajtó - Kiegészítő tartozék: RFID-medál nyakörvhöz (2 darab)

SureFlap Microchip macskaajtó - Kiegészítő tartozék: RFID-medál nyakörvhöz (2 darab)

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 3 476,50 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

SureFlap Microchip macskaajtó - Kiegészítő tartozék: RFID-medál nyakörvhöz (2 darab) - termékleírás

A Sure Petcare terméke, a SureFlap (a különösen nagy macskák számára alternatíva a SureFlap Mikrochip Haustierklappe ) egy forradalmi, elemes macskaajtó, mely leolvassa macskája chipjét és elektronikus kulcsként használja. A SureFlap egyetlen gombnyomással memorizálja macskája chipszámát. 32 különböző chipszám beprogramozására van lehetőség. Ha macskája nem rendelkezik chippel a termék RFID nyakörvmedállal is használható. A lengőajtó automatikusan és gyorsan nyílik vagy záródik, miután macskája átment rajta. A SureFlap egy manuális 4 utas zárral rendelkezik, hogy mindig irányíthassa, melyik irányba nyíljon a lengő ajtó.SureFlap macskaajtó jellemzői röviden:Macskaajtó mikrochip-felismerővelMegakadályozza az idegen macskák belépését:32 állat regisztrálhatóMikrochippel: minden szokványos chipszámmal működik (9, 10 és 15-jegyű)Chipnélküli macskák számára is: Sure Petcare RFID-nyakörvmedállal is használható (külön kapható)Szelektív beléptető funkció: nem minden macska tud bemenni, de mindegyik ki tud jönniLehetőség a mikrochip-felismerő kikapcsolásáraMűszaki adatok:Elemmel működik (élettartama kb 6 hónap)4 x AA-elem (a kiszállított terméknek nem tartozéka)LED kijelző figyelmeztet az elem merüléséreGarancia: 3 évMágneszárral ellátvaStrapabíró és biztonságos kidolgozásSzíne: fehér, barna vagy szürke/fehérManuális 4 utas forgatható zár1. pozíció: ki- és belépés lehetséges2. pozíció: csak kilépés lehetséges3. pozíció: csak belépés lehetséges4. pozíció: zárvaMéretek:Teljes méret: Sz 21 x M 21 cmKivágás mérete: Sz 16,5 x M 17,1 cmBejárati nyílás mérete: B 14,2 x H 12 cmAlagút mélysége: 7 cmBeépíthetőség: bármilyen ajtóba, ablakba, falbaSzerelő adapter (külön kapható):Üvegajtókhoz, ablakokhoz, falakhoz és bizonyos ajtótípusokhoz (pl. fém)Dupla üvegbe történő beépítés is lehetségesÁtmérő: 28,5 cm21,2 - 26 cm átmérőjű kivágásokat fed leAlagúthosszabbító(külön kapható):Falba történő beépítéshezElemenként 5 cm-el hosszabbítja meg az alagutatTöbb elem is összeilleszthetőHuzatfogóval ellátvaKiszállított termék tartalma: SureFlap Mikrochip macskaajtó, 3 különböző hosszúságú csavar, Használati útmutatóFelhívjuk figyelmét: az elemeket és az RFID medált nem tartalmazza a kiszállított termék!Ez a változat túl kicsi macskája számára? Itt talál egy nagyobb macskák számára is alkalmas változatot! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy magát a macskaajtót kizárólag a 241685.0, 241685.3 és 241685.9 termék kosárba helyezésével tudja megrendelni. A macskaajtóhoz kiegészítő tartozékokat is vásárolhat, amelyek viszont az eredeti macskaajtót NEM tartalmazzák. Amennyiben a macskaajtó nem elérhető, attól függetlenül a kiegészítő tartozékokat még módjában áll megvásárolni az alaptermék nélkül. Kérjük, mindig szíveskedjen ellenőrizni, melyik terméket helyezte a kosarába!

SureFlap Microchip macskaajtó - Kiegészítő tartozék: RFID-medál nyakörvhöz (2 darab) - termék paraméterei

KategóriaMedálok

SureFlap Microchip macskaajtó - Kiegészítő tartozék: RFID-medál nyakörvhöz (2 darab) - ár és elérhetőség előzményei

SureFlap Microchip macskaajtó - Kiegészítő tartozék: RFID-medál nyakörvhöz (2 darab) - egyéb érdekes termékek

SureFlap Microchip macskaajtó - Kiegészítő tartozék: RFID-medál nyakörvhöz (2 darab) - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?