Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2

Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2

Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 10 960 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2 - termékleírás

fekete férfi bőr pénztárca varrott szélekkel A szlovák BEARIL® márkájú eredeti, függőleges pénztárca kiváló minőségű valódi bőrből a BEARIL® márka logója dombornyomott az előlapon a pénztárca dupla kontrasztos fonallal bélelt és csattal rendelkezik az RFID Secure rendszerrel védett, amely megvédi az érintés nélküli kártyákat a pénzlopástól és az adatok illetéktelen leolvasásától Hozzávetőleges méretek: 12 x 10,5 cm (Sz x Ma)

Ez a termék a kategóriába tartozik Nagy pénztárcák, a márka gyártja Bearil, a színváltozat az fekete, az e-shopban megtalálod Legyferfi.hu.

Termék Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2 csoport termékei között található Bőr pénztárcák, a márka gyártja Bearil, a színváltozat az fekete, az e-shopban megtalálod Legyferfi.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi pénztárcák a márkától Bearil, a színváltozat az fekete az e-shop kínálatában Legyferfi.hu.

Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2 - termék paraméterei

Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2 - ár és elérhetőség előzményei

Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2 - egyéb érdekes termékek

Stíkusos fekete pénztárca Bearil F2 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?