Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke

Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke

Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 5 970 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke - termékleírás

A Grande szürke sportleggings kiváló minőségű anyagból, 92% poliészterből és 8% elasztánból készült, amely puha, lélegző és gyorsan száradó. Tökéletesen elvezeti az izzadtságot, és még kemény edzés közben is szárazon és kényelmesen tart. A leggings elasztikus derékpánttal rendelkezik, amely alkalmazkodik az alakodhoz, és maximális kényelmet garantál mozgás közben. A leggings oldalán zsebek találhatók, amelyekben olyan apró tárgyakat tárolhatsz, mint a kulcsok, a telefon vagy zsebkendő. A Grande leggingset kombinálhatod crop felsővel, melltartóval, pólóval vagy pulóverrel. Élvezd a kényelmet és a stílust bármilyen mozdulat közben!

Termék Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke termékcsoporthoz tartozik Női leggings, a márka gyártja Iron Aesthetics, az eladó ajánlatában IronAesthetics.hu és úgy van kialakítva női.

Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke - termék paraméterei

Valamire tervezvefemale
KategóriaNői leggings
MárkaIron Aesthetics
Valamire tervezvenői
E-shopIronAesthetics.hu

Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke - ár és elérhetőség előzményei

Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke - egyéb érdekes termékek

Sportleggings Iron Aesthetics Grande, szürke - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?