A legalacsonyabb ár az elmúlt 60 napban: 45 200 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Még az olyan egyszerűnek tűnő ételeket sem, mint a lágytojás vagy a steak, olyan egyszerű elkészíteni, mint amilyennek első pillantásra tűnnek. A sous-vide módszernek, vagyis a vákuumban történő főzésnek köszönhetően olyan finom ételeket készíthet, amelyekért a legjobb éttermekben is sokkal többet fizetne. Csodálatos lédús steak vákuumban főzve a hús megőrzi csodálatos természetes állagát, belül pedig lédús és puha lesz. Utána már csak a serpenyőben készíti el őket ízlése szerint. Közepes, ritka, jól sikerült? A sous-vide főzéssel biztos lehetsz a megfelelően elkészített steakekben. Bármilyen hús elkészítésekor értékelni fogja a sous-vide-et, legyen az baromfi, sertés, marha vagy hal. Az elkészítés után is lágy és aromás íze és illata lesz a zöldségeknek. Nem kell többé 'csontig' főtt tojást vágnod, a gyümölcsdesszert pedig visszahozza a nyárba.
Vákuumos főzés vagy sous-vide főzés lassú főzés a forráspont hőmérsékleténél alacsonyabb hőmérsékleten. A sous-vide ételkészítés alapanyagait vákuumfóliába zárják, így minden egészséges anyag, tápanyag és vitamin, valamint teljes íze és aromája megmarad, és nem pusztul el a magas hőmérséklet hatására. Lassú sous-vide főzéssel csak minimális változás következik be a feldolgozott élelmiszerben, és maximálisan megmarad a természetes íze. Mivel a nyersanyag feldolgozása légmentesen és zárt edényekben történik, nem kerül sor a vízbe való kimosódásra vagy az illékony érzékszervi anyagok elpárologtatására. Az alacsony fogyás is ehhez kapcsolódik. A hőmérséklet alacsonyabb, mint más kulináris készítményeknél, ami a tápanyagok kevésbé bomlását eredményezi. A levegőhöz való hozzáférés nélküli hermetikus zárás megakadályozza az aerob mikroorganizmusokat, amelyek elpusztíthatják az élelmiszert. A sous-vide főzést a francia szakácsok kezdték teljes mértékben alkalmazni, és a vákuumfőzés fokozatosan elterjedt a Michelin éttermeiben. Ma a G21 Akura sous-vide tűzhelynek köszönhetően Ön is felfedezheti a vákuumos főzés varázsát, és élvezheti a tökéletesen elkészített menüt.
A G21 Akura búvártűzhely vákuumos főzéshez készen áll a mindennapi biztonságos használatra, és a legapróbb részletekig finomhangolják. A masszív test két részből áll egy merülő, rozsdamentes acél részből, belső főzőspirállal és egy strapabíró műanyagból készült felső részből, elektronikával és érintőképernyővel. A sous-vide G21 Akura bilinccsel/klipsszel rögzíthető az edényhez. A G21 Akura sous-vide tűzhely érintőképernyőjén láthatja a kiválasztott hőmérsékletet és a kiválasztott program végéig hátralévő főzési időt/időt. Mindent vezérelhet akár öt érintőpaddal/gombbal, vagy a G21 Smart Home mobilalkalmazáson keresztül.
A G21 Smart Home mobilalkalmazás sous-vide G21 Akurához Android és iOS operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokhoz is elérhető. Az alkalmazás és a benne található receptek cseh nyelvűek, a telepítés pedig teljesen egyszerű beolvassa a QR-kódot a dobozból vagy a G21 Akura kézikönyvéből, és máris elkezdheti a receptek kiválasztását. A kiválasztott recept szerint csak elkészíti a hozzávalókat, és egyetlen kattintással megerősíti a kezdést, a többiről a G21 Akura gondoskodik. Az átgondolt feldolgozásnak és a modern technológiák használatának köszönhetően a G21 Akura merülő sous-vide tűzhely a legjobb elektronikával van felszerelve, és akkor is képes gondoskodni az ételkészítésről, ha Ön távol van otthonától.
A G21 Akura intelligens vákuumfőzőt használhatja otthoni főzéshez és éttermi ételek elkészítéséhez. Még ha nem is tűnik annak, a lassú főzés időt takarít meg a választott recept szerint működhet, miközben mást csinál. Akár egyik napról a másikra, vagy ha távol vagy otthonról. A sous-vide főzést már megtanulták azok az éttermek, amelyek csak a legjobbakkal tökéletesen lédús steakekkel vagy illatos zöldségekkel kívánják kedveskedni vendégeiknek, teljes ízzel, maximális tápanyag- és vitamintartalommal. Minden szakács tudja, hogy a megfelelő steak elkészítése egyáltalán nem egyszerű. De ezentúl a sous-vide G21 Akurának köszönhetően még egy kezdő is meg tudja csinálni!
Termék részletek:
Csomag tartalma:
SOUS VIDEAz egészséges, gazdag ízvilágú és aromájú főzéshez használja a G21 Akura WiFi-vezérléses szuvidálót. Nagy segítségére lesz a receptekkel ellátott mobilalkalmazás is. Válasszon receptet tetszése szerint, készítse elő
Az 1300 W-tos teljesítményével a Klarstein Quickstick Sous Vide merülő forraló 20 literig használható és 0,2 °C-os pontossággal melegít. A beépített körforgásos pumpa garantálja a konstans hőmérsékletet 50 és 95 °C között anélkül, hogy különböző hőmérsékletű
A Klarstein Sous Vide Quickstick Smart főző segítségével mindenki főzhet, mint egy profi. A beépített WiFi-App vezérléssel pedig az egészséges és ízletes ételek főzése most még könnyebb.A vákuumos főző előnyei teljesen egyértelműek: a lezárt táska tartalmát gyengéden
Kíméletesen és finoman főzne nagy mennyiségű vákuumcsomagolt ételt? Akkor döntsön ma a Sous-vide-Stick RCVG-43 mellett a Royal Catering vendéglátóipari kínálatából! A Sou-vide rúd kitűnő választás egyaránt professzionális használatra szállodákban, éttermekben vagy
A Klarstein Quickstick Flex sous vide keringetőnek köszönhetően mindenki úgy főzhet, akár egy profi. Nagy erőfeszítések nélkül készíthet egészséges és ízletes életeket. A vákuumos főzés előnyei egészen világosak: a lezárt zsák tartalma kíméletes módon fő alacsony
A oneConcept Sanssouci Sous-Vide főzőedény egy tökéletes belépő a profi konyha titkaiba. Készítsen szaftos steakeket, ropogós zöldséget, vagy ízletes étkeket halból különösen kíméletes módon, vákuum csomagolásban. Az elkészítési mód előnye: Az értékes aromák és
A G21 VitalStick Pro kézi mixer hihetetlen erővel rendelkezik, 1000 W . Csendes társ a mindennapokban. Egyedien összeszerelt kés, extra tartósfém test, részletes kiegészítők. Most mutatjuk be újdonságunkat! | A teljesítmény, mely mindent legyőz | Hogy megkönnyítsük a mixelést, és
A oneConcept Sanssousi lassú főző könnyedén vezet be a professzionális konyhaművészet titkaiba. Készítsen szaftos steak-et, roppanós zöldséget vagy egészséges halat a vákuumos edényben. E főzési módszer a legnagyobb előnye, hogy vitaminok és aromák az ételben maradnak,
Vákuumcsomagolt ételeket szeretne kíméletesen, finomra főzni? Akkor döntsön még ma a RCPSU-500 szuvidáló gép mellett, a 10057 vendéglátóipari felszerelései közül! A sous vide gép kitűnő választás professzionális használatra szállodákban, éttermekben, illetve catering
Az elegáns Klarstein Studio Light & Fire 1 Smart elektromos kandalló Klarstein alkalmazáson keresztül történő WiFi vezérléssel valósághű lángillúziót varázsol bármelyik helyiségben. A kapcsolható 1000 vagy 2000 W teljesítménnyel rendelkező ventilátoros fűtőtes mindig
Az elegáns Klarstein Studio Light & Fire 2 Smart elektromos kandalló Klarstein alkalmazáson keresztül történő WiFi vezérléssel valósághű lángillúziót varázsol bármelyik helyiségben. A kapcsolható 1000 vagy 2000 W teljesítménnyel rendelkező ventilátoros fűtőtest mindig
Az elegáns Klarstein Studio Light & Fire 1 Smart elektromos kandalló Klarstein alkalmazáson keresztül történő WiFi vezérléssel valósághű lángillúziót varázsol bármelyik helyiségben. A kapcsolható 1000 vagy 2000 W teljesítménnyel rendelkező ventilátoros fűtőtes mindig
Az elegáns Klarstein Studio Light & Fire 3 Smart elektromos kandalló Klarstein alkalmazáson keresztül történő WiFi vezérléssel valósághű lángillúziót varázsol bármelyik helyiségben. A kapcsolható, 1000 vagy 2000 W teljesítménnyel rendelkező ventilátoros fűtőtest mindig
Az elegáns Klarstein Studio Light & Fire 2 Smart elektromos kandalló Klarstein alkalmazáson keresztül történő WiFi vezérléssel valósághű lángillúziót varázsol bármelyik helyiségben. A kapcsolható 1000 vagy 2000 W teljesítménnyel rendelkező ventilátoros fűtőtest mindig