Sötét zöld pizsama Ádám

Sötét zöld pizsama Ádám

Sötét zöld pizsama Ádám

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 9 400 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sötét zöld pizsama Ádám - termékleírás

A kényelmes férfi pizsama rövid ujjú pólóból és bő, rövid nadrágból áll. A rövid ujjú póló szörfös motívumokkal és feliratokkal van nyomva. Sima színű nadrág egészíti ki, amely gumírozott derékkal és húzózsinórral rendelkezik, és nincsenek zsebek. Anyaga: póló: 70% pamut, 30% poliészter, rövidnadrág: 100% pamut Karbantartási utasítások: - mosógépben akár 30°-os hőmérsékleten is mosható - ne szárítsa szárítógépben - vasalja a rossz oldalról 110°-ig - ne használjon fehérítőszert - ne tisztítsa vegyileg …

Ez a termék a kategóriába tartozik Férfi pólók, a színes változat grafit szürke, szürke, zöld, az e-shopban megtalálod Legyferfi.hu.

Termék Sötét zöld pizsama Ádám csoport termékei között található Rövid ujjú pólók, a színes változat az grafit szürke, szürke, zöld az e-shop kínálatában Legyferfi.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Férfi pizsama, a színes változat grafit szürke, szürke, zöld, az e-shopban megtalálod Legyferfi.hu.

Sötét zöld pizsama Ádám - termék paraméterei

SzínZöld;Grafit szürke;Szürke
Distribuce
MéretL;M;XL;XXL
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók, Pizsama, Férfi pizsama
Színgrafit szürke, szürke, zöld
E-shopLegyferfi.hu

Sötét zöld pizsama Ádám - ár és elérhetőség előzményei

Sötét zöld pizsama Ádám - egyéb érdekes termékek

Sötét zöld pizsama Ádám - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?