Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld

Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld

Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 385 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld - termékleírás

Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld Az év során sokféleképpen viselheted. Univerzális felhasználás Ez a kiegészítő igazán multifunkcionális felhasználású. Megvédi Önt a hűsítő széltől, a tűző naptól, a hótól és a portól. Sokféleképpen viselheted. A legnépszerűbb az orr fölé húzni, amikor az arccsontot, a szájat és a nyakat is védi. Ebben a helyzetben rögtönzött drapériaként is szolgálhat. Könnyen készíthető belőle fejpánt, sapka vagy izzadságpánt is. Az elasztikus poliészter anyag hatékonyan elvezeti a nedvességet a bőrtől és gyorsan szárad. Egyetlen univerzális méretben kapható, hogy minden felhasználónak megfeleljen. Könnyű súlyának és könnyű összecsukhatóságának köszönhetően a zsebében hordhatja gyors használatra készen. Az előnyök, amiket tudnia kell: véd a szél és a hideg ellen elvezeti az izzadságot a bőrről sokféleképpen viselhető gyorsan száradó anyag stílusos nyomat magas légáteresztő képesség varrat nélküli cső vágás könnyű súly ergonomikusan formázott egy univerzális méret könnyű karbantartás Sapkák és sálak » Sálak » Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld

Termék Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld termékcsoporthoz tartozik Viselhető cikkek, a márkához tartozik Pentagon, az eladó ajánlatában Gamisport.hu.

Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld - termék paraméterei

Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld - ár és elérhetőség előzményei

Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld - egyéb érdekes termékek

Skiron Liquid nyakkendő Pentagon ® zöld - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?