Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete  XL

Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete XL

Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete  XL

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 44 300 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete XL - termékleírás

Hogy a legjobbadat nyújtsd, a legjobbat kell viselned! A kényelmedet és a teljesítményedet szem előtt tartva készült ez a póló.. A Skins A400 férfi rövid ujjú póló egy új ADAPTIVE technológiával készült, ami segít hideg és meleg éghajlati viszonyok között is megtartani az optimális testhőmérsékletet. A lélegző sztreccs mesh anyag a légátereszthetőséget biztosítja, míg az újratervezett nyakkivágás a kényelmes illeszkedésre garancia. A felhasznált anyag rendkívül tartós. A fokozatos kompresszió támogatja az izmokat, és segít enyhíteni az izommerevséget edzés közben és után. Továbbá növeli az izmok oxigénellátását, a megnövekedett vérkeringés csökkenti a laktát felhalmozódását. Az izmok leszorításával csökken a mozgás közbeni rázkódás, és az ezek hatására kialakuló izomsérülések, izomfájdalom és izomláz. Az anyag kiváló nedvességelnyelő tulajdonságai szárazon tartják a testet. A szövet 50+ UV-védelemmel rendelkezik.  Technikai leírás:   anyag: 76% nejlon, 24% spandex

Termék Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete XL termékcsoporthoz tartozik Férfi pólók, a márkához tartozik Skins, mérete az XL, a színes változat fekete, az e-shopban megtalálod insportline.hu.

Ezt a terméket a csoportban találja Rövid ujjú pólók a márkától Skins, mérete az XL, a színes változat az fekete az e-shop kínálatában insportline.hu.

Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete XL - termék paraméterei

SzínFekete
MéretFekete
Kategóriapólók, Férfi pólók, Rövid ujjú pólók
MárkaSkins
MéretXL
Színfekete
E-shopinsportline.hu

Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete XL - ár és elérhetőség előzményei

Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete XL - egyéb érdekes termékek

Skins A400 férfi rövid ujjú póló - fekete XL - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?