Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126

Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126

Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 238 339 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126 - termékleírás

A nagy és modern sarok-kanapé kiváló választás egy divatos nappali számára. A stílusa a jelenlegi  legnépszerűbb trendek alapján készült. Úgy készítik, hogy a test ökobőrét az ülés és a hátsó szövet kombinálják. A króm lábak hangsúlyozzák a bútor modern kialakítását. A kanapé univerzális - megrendeléskor nem igényel oldalválasztást, ami lehetővé tesz bármilyen belső elrendezést. Az eltávolítható párnák növelik a bútorok felhasználható területét. Az alvásfunkciónak köszönhetően tökéletes lesz a mindennapi pihenéshez, és szükség esetén a hálószoba ágyát is felválthatja. Ezen felül praktikus tárolóhelyet kínál az ágyneműkhöz.

Termék Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126 termékcsoporthoz tartozik Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126 - termék paraméterei

Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126 - ár és elérhetőség előzményei

Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126 - egyéb érdekes termékek

Sarokgarnitúra szett Toscania Gusto 09+Madryt 126 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?