Sarok ülőgarnitúra Combi 3 L Bahama 25 + Soft 31

Sarok ülőgarnitúra Combi 3 L Bahama 25 + Soft 31

Sarok ülőgarnitúra Combi 3 L Bahama 25 + Soft 31

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 473 518 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Sarok ülőgarnitúra Combi 3 L Bahama 25 + Soft 31 - termékleírás

Bemutatunk Önnek egy modern sarokkanapét alvás funkcióval és ágyneműk tárolására alkalmas helyel. A bútorok alakját a díszített hátlapok hangsúlyozzák. A Combi ülés állítható fejtámlákkal rendelkezik. A profilos oldalak biztosítják a kényelmet a pihenésben. A nyitó funkció - delfin, alvó részének könnyű kibővítése és felemelése megkönnyíti a szétszerelést. A kanapé alatt rejtett tárolóhely az ágyneműk számára van fentartva. Minőségi építőanyagok, például nagy sűrűségű poliuretán hab (úgynevezett HR hab), bútorlap és tartós hullámos rugók garantálják a kiváló minőséget és a felhasználók elismerését. Ez az ülés jobb és bal változatban kapható, ami megkönnyíti a belső térhez való alkalmazkodást. A Combi kollekció különféle konfigurációkkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen belső térhez megválaszthassa a megfelelő kanapét.

Ezt a terméket a csoportban találja Bútor a nappaliba, a márka gyártja MERKURY MARKET, az e-shopban megtalálod MerkuryMarket.hu.

Sarok ülőgarnitúra Combi 3 L Bahama 25 + Soft 31 - termék paraméterei

Sarok ülőgarnitúra Combi 3 L Bahama 25 + Soft 31 - ár és elérhetőség előzményei

Sarok ülőgarnitúra Combi 3 L Bahama 25 + Soft 31 - egyéb érdekes termékek

Sarok ülőgarnitúra Combi 3 L Bahama 25 + Soft 31 - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?