Rukka® Moon Eco póráz kutyáknak, olívazöld, L: 125 - 200 cm hosszú, 25 mm széles

Rukka® Moon Eco póráz kutyáknak, olívazöld, L: 125 - 200 cm hosszú, 25 mm széles

Rukka® Moon Eco póráz kutyáknak, olívazöld, L: 125 - 200 cm hosszú, 25 mm széles

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 4 914 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

Rukka® Moon Eco póráz kutyáknak, olívazöld, L: 125 - 200 cm hosszú, 25 mm széles - termékleírás

A Rukka® Moon Eco olívazöld póráz tartós, környezetbarát és mindennapi használatra alkalmas. A póráz hossza 1-2 méter között állítható, és ezáltal a különböző helyzetekhez igazítható. Hevedere 100%-ban újrahasznosított anyagból, jórészt műanyag palackokból készül, ezért a Rukka® Moon Eco póráz nemcsak strapabíró, de környezetbarát is.A puha neoprén fogantyú párnázott és kényelmesen fekszik a kézben, ami extra kényelmet biztosít a hideg napokon. Ez a mosógépben mosható póráz gyorsan szárad és könnyen tisztán tartható. A Rukka® Moon Eco pórázzal tehát Ön megbízható és praktikus felszerelést választ a kutyájával tett sétákhoz.Az olívazöld Rukka® Moon Eco póráz jellemzői: Tartós kutyapóráz mindennapi használatraKörnyezettudatos termék: 100%-ban újrahasznosított műanyagból, főleg műanyag palackokból készülÁllítható hosszúság: fokozatmentesen az egyéni igényekhez igazíthatóPuha csuklópánt: neoprén párnázás, nem vág be, hideg napokon is meleg és kellemes tapintásúKülönösen puha neoprén anyag: kényelmesen fekszik a kézbenForgatható, erős karabinerRávarrt Rukka® címke: sötétben visszaveri a fénytKombinálható a Rukka® Moon Eco nyakörvvel az egységes megjelenésértPóráz típusa: állítható vezetőpóráz csuklópánttalAnyag: Póráz: 100%-ban újrahasznosított poliészterA csuklópánt párnázása: 100% neoprénKarabiner: fémSzín: olívazöldMéret: Hosszúság: 125-200 cm Szélesség: 20 / 25 mmMax. testsúly: 50 / 70 kgÁllíthatóság: fokozatmentesen állíthatóCsuklópánt: neoprén párnázássalKezelési útmutató: mosógépben mosható

Rukka® Moon Eco póráz kutyáknak, olívazöld, L: 125 - 200 cm hosszú, 25 mm széles - termék paraméterei

Rukka® Moon Eco póráz kutyáknak, olívazöld, L: 125 - 200 cm hosszú, 25 mm széles - ár és elérhetőség előzményei

Rukka® Moon Eco póráz kutyáknak, olívazöld, L: 125 - 200 cm hosszú, 25 mm széles - egyéb érdekes termékek

Rukka® Moon Eco póráz kutyáknak, olívazöld, L: 125 - 200 cm hosszú, 25 mm széles - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?