RINTI Sensible gazdaságos csomag 24 x 400 g - Mix 1: csirke & rizs + csirke & burgonya

RINTI Sensible gazdaságos csomag 24 x 400 g - Mix 1: csirke & rizs + csirke & burgonya

RINTI Sensible gazdaságos csomag 24 x 400 g - Mix 1: csirke & rizs + csirke & burgonya

A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 20 590 Ft

Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.

RINTI Sensible gazdaságos csomag 24 x 400 g - Mix 1: csirke & rizs + csirke & burgonya - termékleírás

A RINTI Sensible olyan kiváló minőségű kutyatáp, melyet speciálisan táplálékérzékeny négylábúak számára fejlesztettek ki. Szója- és gluténmentes nedveseledel állati fehérjeforrásként válogatott húsokkal - így az eledel ilyen jellegű allergiával és intoleranciával küzdő kutyáknak is adható. A RINTI Sensible minden fontos táp- és vitálanyagot biztosít, amelyre kedvencének az aktív kutyaélethez szüksége van. A nedveseledel teljes értékű, s alkalmas mindennapi táplálásra. Számos ízletes fajtája áll rendelkezésre. A RINTI Sensible 24 x 400 g jellemzői nagy vonalakban: Nedvestáp felnőtt kutyáknak Élvezet táplálékérzékeny kutyáknak: általában csak egy, legfeljebb két állati fehérjeforrás fajtánként Glutén- vagy szójamentes: alkalmas allergiával és intoleranciával küzdő kutyák számára is Kiváló minőségű összetevők: válogatott nyersanyagok, színezékek nélkül, gondosan feldolgozva Alkalmas teljes értékű tápláléknak: kiegyensúlyozott receptúra a teljes értékű étrendhez, minden nap adható Jól elfogadott: magas elfogadási arány még az igényes kutyák esetében is Többféle változat áll rendelkezésre: variációk különböző húsfélékkel, burgonyával vagy rizzsel gazdagítva A RINTI Sensible 24 x 400 g vegyes csomagban is kapható: Mix csirke 2 változattal: 12 x csirke rizs 12 x csirke burgonya Mix bárány 2 változattal: 12 x bárány rizs 12 x bárány burgonya

RINTI Sensible gazdaságos csomag 24 x 400 g - Mix 1: csirke & rizs + csirke & burgonya - termék paraméterei

RINTI Sensible gazdaságos csomag 24 x 400 g - Mix 1: csirke & rizs + csirke & burgonya - ár és elérhetőség előzményei

RINTI Sensible gazdaságos csomag 24 x 400 g - Mix 1: csirke & rizs + csirke & burgonya - egyéb érdekes termékek

RINTI Sensible gazdaságos csomag 24 x 400 g - Mix 1: csirke & rizs + csirke & burgonya - hogyan találjuk meg a legjobb ajánlatot?