A legalacsonyabb ár az elmúlt 45 napban: 2 977 Ft
Az árak és a rendelkezésre állás naponta többször változhat. Ellenőrizze az aktuális adatokat közvetlenül az e-shopokban. Az összes elérhető színt és méretet közvetlenül az e-shopokban találja meg.
Az eszköz egy csíráztató üvegből és egy szűrőfedélből áll. Anyaga: környezetbarát üveg és polypropilén fedél, ami kadmium-, formaldehid- és biszfenolmentes A bioSnacky Csíráztató üvegedény előnyei: -környezetbarát anyagból készül, -könnyű használni és tisztítani, mosogatógépben is elmosható, -maximális fényáteresztő képességű, és tökéletes körülményeket nyújt a termesztéshez. Csíráztatás menete: Áztatás: A csíráztatandó magokat az üvegbe tesszük, vízzel alaposan átmossuk. A szűrőt rácsavarjuk az üvegre, és a kívánt ideig (6-12 óra) áztatjuk. Csíráztatás : Az üveget tetővel együtt lefordítjuk, hogy a víz kifolyjon, majd a csíráztató üveget világos, de közvetlen napfénytől védett helyre állítjuk. A magokat rendszeresen vízzel mossuk át. A csíráztatás ideális hőmérséklete 18-22 °C Fogyasztás: A csírák alapos öblítés után egyből fogyaszthatóak. Hűtőszekrényben 2-3 napig tárolhatóak. Tisztítás: a csíráztatásnál a higiénia nagyon fontos, ezért használat után mindig gondosan ki kell tisztítani a csíráztató eszközöket. Leghatékonyabban gyümölcsecettel és egy puha kefével ajánlott. Az eszköz mosogatógépben való tisztítása után tiszta vízzel átöblítendő. Tippek: - A friss csírák sok vitamint, ásványi anyagot és nyomelemet tartalmazó ételek és sokféleképp felhasználhatóak. Kenyérre, wrap-ba tekerve, vagy meleg ételekhez, müzlibe, smoothie-ba is fogyasztható. - A magból kikelt csíra térfogata akár 15-szörösére nőhet, ezért elég egyszerre egy kis mennyiséget az üvegben csíráztatni, hogy minden szemnek elegendő levegő és hely maradjon. - A megmosott és lecsöpögtetett csírák tárolásához használjunk üveg vagy kerámia edényt, melyet béleljünk ki papírtörlővel, ami a megmaradt nedvességet felszívja. A tárolóedény fedelét zárjuk le szorosan, hogy a levegőáramlást ne korlátozzuk. - Némely csírafajtán bolyhos gyökerek jelenhetnek meg. Ezeket a kis fehér gyökerecskéket néha összekeverik a penésszel. Végezzünk szagtesztet: a penész dohos szagot áraszt, a mag pedig fajtától függően friss vagy kifejezetten erős illatú. - Nyálkás magvak, mint zsázsa és rukkola és a búzafű nem alkalmasak az üvegben való csíráztatásra. Ehhez használjunk csíráztató tálat.
Termék RAPUNZEL BIOSNACKY CSÍRÁZT.TÁL KEIMGLAS EAN kóddal rendelkezik 4006040170020.
Kategória | Üvegek, Eszközök, tálak |
EAN | 4006040170020 |
Az eszköz egy csíráztató üvegből és egy szűrőfedélből áll. Anyaga: környezetbarát üveg és polypropilén fedél, ami kadmium-, formaldehid- és biszfenolmentes A bioSnacky Csíráztató üvegedény előnyei: -környezetbarát anyagból készül, -könnyű használni és tisztítani,
Az eszköz alkalmas mindenféle csíramag csíráztatására, valamint búzafű nevelésére is. Tartozékok: 1 db fedél, 1 db szűrő, 1 db vízfelfogó tálca (átmérő: 15 cm) A bioSnacky csíráztató tál előnyei: -polisztirolból készült (élelmiszer tárolására alkalmas anyag),
Az eszköz alkalmas mindenféle csíramag csíráztatására. Tartozékok: 1 db fedél, 3 db magtál, piros vízlevezető szifonok, 1 db vízgyűjtő tál (átmérő: 21 cm, teljes magasság: 15cm) A bioSnacky 3-szintes csíráztató tál előnyei: -akrilüvegből készült (élelmiszer
Összetétel: brokkoli csíramag* *= 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Allergének: nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 6
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadása, másodlagos fitokemikáliákat és rostokat az étrendedbe – egész
A hajdina csíra édes ízű, diós jegyekkel. Ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadásának legegyszerűbb módja, másodlagos fitokemikáliák és rostok az étrendben – egész
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: nincs Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 1x Csíráztatási idő: 4-6 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 6-8 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 3-5 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat
Intenzív fűszeres íz jellemzi. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 5 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 2-4 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot
A Power erőcsíra keverék aromás-fűszeres ízű. A csíra keverék ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek hozzáadásának legegyszerűbb módja, másodlagos fitokemikáliák és rostok
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 4 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 6-8 nap Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat
Enyhén édeskés íz jellemzi. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 7-10 nap
A csomag tartalma: retek-, mungóbab- és búzamag. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál Áztatási idő: 12 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási idő: 3-5 nap Nyomokban mustármagot
A csomag tartalma: 1 db csíráztató üvegedény fedéllel és 4 csomag csíramag (1 db lucerna, 1 db mungóbab, 1 db retek, 1 db fitness-magkeverék) Allergének: nyomokban glutént tartalmazó gabonát és mustármagot tartalmazhat. Az edény anyaga: környezetbarát üveg és polypropilén
BIO-termék ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Tartalom: 2 db/üveg. A különösen értékes vaníliarúdakon szárítás során a természetes vanília kikristályosodhat, mely a termék minőségét nem csökkenti. Tápérték 100g termékre: Energia 1332 kJ/317kcal; Zsír 3,20 g;
Az üvegben finoman passzírozott 100%-ban olasz paradicsom található, aromás ízű 'Mauro Rosso' bio paradicsomból. Készült: 100%-ban ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó paradicsomból. Íze akár a friss paradicsom. Felbontás után 3-4 napig tartható hűtve. Ideális
Fémtál színek keveréséhez fedővel | | A fém tálka színek keveréséhez fedővel praktikus eszköz a festők számára. Alkalmas bármilyen festékhez, hígítóhoz és hordozóhoz. Lehetővé teszi egy kis mennyiségű hígító vagy hordozó tárolását közvetlenül a
| Bár úgy néz ki, mint az üveg, nem üveg. A nagyobb CHARISMA tál tartós akrilból készült. Első pillantásra feltűnik az anyag tisztasága és az érdekes bordázottság a külsején. Ez nemcsak vonzóan néz ki, de biztonságosabb, biztosabb kezelést tesz lehetővé | Nem csak otthon,
| Bár úgy néz ki, mint az üveg, nem üveg. A nagyobb CHARISMA tál tartós akrilból készült. Első pillantásra feltűnik az anyag tisztasága és az érdekes bordázottság a külsején. Ez nemcsak vonzóan néz ki, de biztonságosabb, kezelést tesz lehetővé | Nem csak otthon, hanem a